Nur_50 Raziyenurx evim çok sıcak oluyor o yüzden sıfır kol tercih ettim ama dışarı çıkarırken içlik uzun kollu zıbın giydiririm
buket07 Raziyenurx ya bence karakışta doğuruyoruuuz muhakkak uzun kol alınmalı askılıyla tek kat giydirmiş gibi hissederim kendimi 😂
Nur_50 Cinsiyettahminidolunayes her güne 1 kıyafet mi😃günde 3-4 kez değişim oluyor etrafımda gördüğüm 4 doğum yapan var yeni yetmedi alışveriş yaptılar tekrar
Cinsiyettahminidolunayes Nur_50 degisir Bebekden bebege Eğitimdekilerde dogum yapmis :) Yikanir bi yandan bisey olmaz 1 ay icin cok almaya gerek yok 3 aylik alinir :)
Nur_50 buket07 ben diyorum evin sıcaksa uzun kol içlik 😃üstüne tekrar uzun kol ondan bahsediyorum yani
buket07 Cinsiyettahminidolunayes ablam doğum yaptı çok kıyafet gerekmiyor zaten altını sık aldığım için taşma vs asla olmuyor kirlenmiyor ben bunalıp farklı olsun diye değiştiriyorum diyor :))
Nur_50 Cinsiyettahminidolunayes 😃bilmiyorum valla yeni doğan 4 bebekte hergün 3-4 kıyafet değiştirdiler 0-1 aylık demiyorum genel olarak diyorum ben
Cinsiyettahminidolunayes buket07 evet bende ayni dedim canim :) Yenidoganlar 1 ay giyiliyo abartiya gerek yok He imkan vardir al :) Ben ekonomimi dusunuyorum
Cinsiyettahminidolunayes Nur_50 genel al canim ben yeni dogana aldiklarini dedim arkadasin tam ideal sayi almis herseyini Bende oyle aldim egitimden 1 10 lu cikis 4 5 li cikis 3 de takim alicam ben arkadas tulum almis :) 3 Aylik bende aliyorum :)
Nur_50 Cinsiyettahminidolunayes hastane çıkışı çok aşırı kullanışlı bulmuyorlar doktor bir anne demişti 3 lü setler daha iyi diye paylaşım yapmıştı 😃
Cinsiyettahminidolunayes Nur_50 bana gorumcem eltim hastane cikisi al 5 li takim yerine dedi Eldiven sapka onluk ayri ihtiyac olmaz dediler Bende aldim Eldiven sapka önlükler beyaz :) Herşeyiyle kullanilir guzel geldi bana da