taazeannee yesimm0 amiiin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bize de bi avazda kucagimiza almayi nasip etsin 🤲🏻
Sevdeninsaresi taazeannee şimdi taş gibi dediniz ya en fazla 30 60 saniye arası olması lazım. Sonra bebek bir hareket ediyor bir sinraki kasılmayi bekleyin bakalım ne kadar sürede kasikacak benim şuan 45 dakkada bir gibi bazen 20 ye iniyor 37 haftaligum
taazeannee Sevdeninsaresi benim hala taş gibi hareketi de yok hissetmiyorum hareketini yani soluma dogru uzandim ettim ama yok ayni cok mu yedim acaba ondan mi boyle
Sevdeninsaresi yesimm0 nasıl gittiniz hastaneye hangi raddede ben biraz endişe ediyorum evdekilerini ayaklandirmiyim diye
Sevdeninsaresi taazeannee oturun arkanıza minder koyup yaslanın oynar kaç haftalıksinuz yemekle ilgisi yok sertleşmenin tam ortada toplanur
yesimm0 @taazeannee bence çantanızı her ihtimale karşı hazır tutun zararı yok dursun her an hersey olabilir 😀
taazeannee benim kalca kemigimde platin var devlet takipliyim ve doktor degistirdim persembe gidince soyleyecektim bu durum normal doguma engel olur mu sizce
Sevdeninsaresi taazeannee dakika tütün bir dahaki kasilmaya kadar aynı haftadayuz sizinle bnmde 36+4 2 gündür kasılmalarım.var
taazeannee Sevdeninsaresi maalesef ben kasilmayi anlayamiyorum karnim sertlesiyor ama o sertlik tam gecmeden bebek hareket ediyor beni suan tek zorlayan belimdeki agri
yesimm0 @Sevdeninsaresi benm sancılarım beni hic zorlamadı inanki annem tutturdu gidelim die pazar günüydü bide acile gitmek zorunda kaldım normal kontrole diye gittim bana 4cm açılman var doğumun başlamış diyip bırakmadılar sancı falan da hic zorlamıyor hani şok oldum çantamı bile sonradan getirdiler
Sevdeninsaresi yesimm0 çok sevindim gerçekten tamamen supriz olmus.Bende ilk defa evde kasılma sancı çekiyorum.2 oglumuda kontrol diye gidip bebekle çıkmıştım.
taazeannee yesimm0 benim ilk dogumum olacak hurma yiyorum yuruyus yapiyorum adacayi icmeye calisiyorum ama birlikteligi yapamiyorum maalesef sanki canim aciyacak havalar sicak bunaliyorum ve herkeste birliktelik yoksa normal zor olur olmaz diyor
Sevdeninsaresi yesimm0 2 gün önce geldi temiz sümüksü buyuk bir akıntı özür dilerim.hafif belime ve sırtıma vuruyor ama. Karnım kasilinca o daha zorluyor
taazeannee bsrsvm ay hic istek olmaz mi insanda valla yok bende sicaklardan bunalmisim agirlasmisim zaten bide o isi kim gorecek