Birminikannesi1 Nursemom_ benim tüp bebek çok fazla iğne ve ilaç kullanmama rağmen hiç kilo almadım o hatta iğne ve ilaçları bıraktıktan sonra 7 kilo verdim şuan 22 haftalık hala kilo almadım 😬😬😂
orkide123p3t Nursemom_ askım ben 71 kiloyla Hamile kaldım sen neyi dert ediyon bosver 🥰♥️ 2 aylkk hamileyim kusuyorum sürekli aynı kilomda duruyorum şuanlık
Baahar4549 Nursemom_ 25+6 dayım ben de gebe kaldığım kiloyla aynıyım şuan 100 kilo üzeri hamile kaldım o yüzden aşırı dikkat ediyorum, sürekli hareketliyim. Umarım bundan sonrasında çok almam.
Hafizebirhanim Ben ilk baslarda 5 kilo verdim mide bulantilarim sebebiyle. Simdide 8 ay ile gidiyorum doğumuma az kaldi 3 kilo almisim (: yememe icmeme cok dikkst ediyorum.
Yasemincan İlk bebeğimde 55 kg ile başlamıştı 35 kg almıştım şimdi 6 haftalık olduk 60 ile başladım 61 olmuşum bile 😵💫bu hafta krem sürmeye başlamayı düşünüyorum
Brn_cnn Nursemom_ bünyeye bagli biraz ilk hamileliğimde toplam 20kg almıştım. Şimdi 36+1iz 4kilo aldım toplam
meltemdrn 66kıloyla hamıle kaldım suan 32+1 oldum 69 kılo oldum benım kılo guzel ılerlıo bebege yarıyo sanırım 😊
Nslhn_dyg Nursemom_ Bnde de tam tersi normal doğum korkusu var hayırlısıyla kucağımıza alalım da normal sezeryan kim neyi istiyorsa öyle nasip olsun kolaylıkla geçirelim doğumu