• Öneri
  • Kiwi baby sut sagma kullananlar varmi?

Ben lansinoh kullandım ve çok memnun kaldım çekiş emiş o kadar güzelki istediğin kademede kullanıyorsun .

Papiiii tekli olanı kullanıyorum memnunum iş görüyor sütüm az olduğu halde süt çıkarıyor…

TubaEraslan lansinoh elektirikli guzel biliyorm ama fiyati pahali gucum ona yetmiyor manuelini ala bilriim sen mamuelmi diyorsun yoksa elektiriklimj? ikinci el dolaptan bula bilirim aslina lansimoh eelmtirikli daha uygun fiyata ama oda canima sinmiyor yani kullanilmks bisey gogus sonucta biberon felan nebili kaynatip temizlesemde canima sinmez sanki

Eebb kivi babymi tekli olan guzel diyosun canim yani

• Eebb bunu yanıtladı.
        • Eebb bunu beğendi.

Papiiii canım ben sadece makinasını dolaptan aldım, diğer parçalarını (biberon, hortum, göğüs kavrama aparatı vs) hepsini set olarak hepsiburadadan sıfır aldım öyle yapabilirsin, harika bi çekiş gücü var lansinohun kademeli ayarlanıyor

ilkmommylikheyecani canim ben Azerbaycanda yasiyorm evet aslinda ayri ayri siparis vere bilirim ama cok uzun olucak o iş buraya gelmesi o yuzden alicagim seyi trendyoldan ala bilirim Azerbaycana 1 haftaua geliyor.Yani anliyacagin kalfim boyle ortads

Papiiii kiwi baby kullandım çok iyi çok memnun kaldım hatta benden sonra ablamda kullandı o da beğendi manuel sevmiyorum ben elektrikli daha kolay bence süt sagmasi elektirikliler icinden de fiyatına göre kiwi çok iyi

Papiiii 15 dkda 90 120 sagiyodu çok uzun süredir kullanmıyorum sütüm kesildiği için o yüzden tam hatırlamıyorum o birazda sizin sutunuze bağlı olan bı durum

Bebek_5467 sütüm yani elimle 20 dakikada 60 cc sagdim iki gogusten.Cihaz daha iyi sagdigini dusunursej o zaman benim icin gunde 2 kez suan 120 sagmasi yeterli o zmn kivi baby aliyim

Papiiii evet ben elimle 15 dk da 30 40 CC anca sagabiliyordum makine daha iyi oldu ben tavsiye ederim bide şunu soyliyim makineyle sagarken makine gogsumu.biraz acitiyordu ama alıştıkça o acı olmadı

Papiiii çekim gücü çok güzel bende 3yıldır kullanıyorum ..rahatsız hissettiğim zaman sağıyorum bebeğim emiyor ya gerek kalmıyor.. sütünüze göre 90 120 cc çıkıyor tabiki.. kendi biberonu da var o da büyük kolaylık👌🌸

Papiiii merhaba e bebekte göğüs pompalarinda indirim var bakmanızı öneririm

Papiiii ben kiwiyi bizim geline aldım çok güzel sağıyor vakumluyor çok memnun kaldı daha yeni doğum yaptı