Lunalunay AslanKadini teşekkür ederim doğuma asistanlar mi giriyor peki bilginiz var mı galiba tek başımıza doğuma giriyormuşuz 🥲
AslanKadini Lunalunay vallah ben önceki bebeğimi 12 haftalik iken maalesef sağlık için kurtaj olarak kaybetmiştim ve doğum bölümündeki katta yattım dogumhane tarafında cookk dogurana şahit oldum 4 günde ve mutlaka doğuran kadının başına doktor bi kac kişi daha oluyordu hiç tek bi tane doktorun dogurttugunu görmedim yani benim bu gittiğim hastane de olmustum kürtajı tek kalmıyordu doğum yaparken kadınlar. Dikiş atilanini gördüm bebeğini kucağına alanı gördüm sancı çekeni gördüm hepsinden gördüm yani😀😀
cokkasmabeabi Ay-be aa sezeryansa bi nebze iyi. Bizimki normal doğumdu. Rahme ellerini sokup temizlediler böyle feci bir şey yaşamadım doğuma tövbe ettireceklerdi neredeyse 🥴🤦🏻♀️ sezeryanda napıyorlar bilmiyorum ama
busraayksll cokkasmabeabi Of herkesin deneyimi kendine tabiki burdaki hamileleri böyle korkutmasaniz keşke içim kalktı😢😢😢
cokkasmabeabi busraayksll etlik şehirde yaptım ben. Gönül rahatlığıyla yıldırım beyazita devam edebilirsiniz 🥴🤣🤣
busraayksll cokkasmabeabi orayı da duydum gazide vs de asistan giriyormuş Yenimahalle devlet de hep hocalar giriyor sezeryansa kendi doktorum bile girermis ama normalde kim nöbetçi yse o
cokkasmabeabi busraayksll 3.dogumdu benim. Diğer ikisinde böyle bir şey yaşamadım. Normal bir uygulama değil zaten sıradışı bir sistem deniyorlar orada. Benimki ufak bir tercih etmeyin uyarısı olsun 🥲
busraayksll Ay-be bu arada senem hocaya bende gittim çok çok iyi kendisi sadece Ali hoca çok daha doğal sempatik geldi bana
busraayksll Ay-be Ay nereye sevk verecek gidemem ben bı yere 🤣 odalar da iyi diyotlar iki kişilik ama hasta vermeyebiliyorlarmis yanına
Ay-be busraayksll bilmiyorum onu 😀 benim gebeliklerde hep sivi az oluyor bunda da öyleydi başka hastaneye sevk verdi ama orasi normal dedi. Şimdi sıkıntı yok Senem hocadan devam 😀 umarım herkes için en güzeli olur
busraayksll Ay-be Umarimmm inşallah öyle olur 🥰 Ali hoca bı kere beni korkuttu burda bişey var bunu gittiğin hiç bir doktor özel hastsne vs söylemez dedi ne dedim korktum 5 mm dedi ne hocam dedim PİPİSİ DEDİ🤣🤣🤣 Hatta fotosuni da eşime verdi bunu babalara veriyoruz diye 🤣🤣
Ay-be busraayksll hocayı merak ettim dogurmadan bi gün muayenemi olsam 😀😀 kontrollere ne sıklıkla gidiyorsunuz artık
busraayksll Ay-be kızım diye hitap ediyor zaten bide bence inançlı birisi o özelliği benim hoşuma gitmişti 🙂 valla şimdi 31+4 deyim 15 güne çekti dün nst ye soktu baktı temiz dedi bir sürü kan idrar biseuler istedi felan
busraayksll Ay-be ay bizimkisi biraz iriymis öyle dedi , ki ben daha onve sorduğumda da 34 felan demişti bide tersmis bebiş iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum da . O nst deki ebe de bı değişik insanı telaslandiriyo alık gibi Allah affetsin 🤣🤣🤣