busraayksll Ay-be ay bende orda takipliyim forumda pek kimse yok orda devam eden yada doğuran heralde. Komşularından yapan olmuştu odadan vs memnun kalmıştı ama oldu 4 5 sene kadar inşallah hala öyledir
AslanKadini Ay-be ben ankara tip fakültesine üniversite hastanesine gidiyorum bence orayı tercih edin çok uzak bi yerde değil ankara hastanesinin biraz yukarisinda kalıyor . Güzel ilgileniyorlar.
busraayksll AslanKadini biraz yeri ters olması sorun bence süreci bilemiyoruz en iyi hastane eve yakın olan bence 🤣
Ay-be busraayksll Senem mine keskine gidiyorum bende Keçiörenden geliyorum 😃😃 34 olmak üzereyiz bizde
busraayksll Ay-be bu arada senem hocaya bende gittim çok çok iyi kendisi sadece Ali hoca çok daha doğal sempatik geldi bana
Ay-be cokkasmabeabi etliği hiç beğenmedim hiç doktora denk gelmedim 😃 tavsiye üzerine mine hocaya gittim ilgisinden memnun kaldım o yuzden yol sorun değil 😃 merak ettiğim doğum nasıl ilerliyor orda
cokkasmabeabi Ay-be ben de doğum yaptım. Bayildigima değil de özeller çok abartı fiyat çekiyor e çevrede de güzel hastane yok o yüzden mecburi oldu
Lunalunay AslanKadini teşekkür ederim doğuma asistanlar mi giriyor peki bilginiz var mı galiba tek başımıza doğuma giriyormuşuz 🥲
Ay-be cokkasmabeabi ikinci dogumum olacak. İlkinde ozele gittim ama dediğiniz gibi bu sefer çok çekti fiyatı. Doğum orda nasil gecti
cokkasmabeabi Ay-be asistan yaptırdı doğumu. Doğum güzeldi kendim hallettim de sonrası kötüydü. Kime denk gelsem aynı muameleyi yapmışlar 😬