Cikcik00 acile gidip uzun zamandır muayene olmadığımı ve kaşık ağrımın olduğunu ve önceki gittiğim doktorunda boş gebelik riskinden bahsettiğini söyledim. Kem küm yaptı almayacaktı ki benimle birlikte gelenleri kanamanız yoksa gelmeyin diyip geri çevirdi ama ben boş gebelik şüphesi diyince kabul etti. Hem ulstrasonla hem alttan detaylı baktı canım.
Beta boş gebelik olsada artmaya devam eder. Beta ile boş gebeliği anlayamazsın. Beta takibini ben yine yaptırırım ama bir hafta sonra. O da düşüş var mı diye bakmak için. Çünkü betadan sadece düşük riski basladigi zaman düşüş görülür. Atıyorum iki gün önce 57 bin olan değerim 4 gün sonra 52 bin ise bebek düşüyor demektir. O zaman çokta beklemenin anlamı yoktur.
Veee maaalesef bu süreç sadece çaresizce beklemekle geçecek. Anlaşılabilir hiç bir özelliği yok boş gebeligin. Bekleyip göreceğiz. 10 ekime randevu aldım ben. İstanbuldaysanız Zeynep Kamil resul beyi önerdi bir hemşire ona gideceğim.
Benimde ilkten geç yükseldi sonradan beta değerim normal haftasına denk geldi. İnşallah seninde toplar ve en kısa sürede bebegini görürsün canımm❤️