adatuna Cikcik00 beta zaten 1den başlayarak ardışıl sayılarla ilerleyen bir değer. Yani hamile biri direkt olarak değeri 500 olmuyor. 1 ile başlayarak 2..3..5..100..120 gibi ilerliyor. Erken öğrenirsen değerin daha küçüktür.
Nslhn_dyg Cikcik00 ilk öğrendiğin dönem geç döllenme falan olabileceği için düşük değerle öğrenebiliyorsun önemli olan düzenli yükseliş %60 ve üstü arttığında sağlıklı gebelik denebiliyor tabi yükseliş çok abartılı da olmayacak
Cikcik00 Kubos58 erken verince düşük çıkıyor ama ben adetim geçince verdim aradaki yükseliş 2 katı olmadı sizin arttı mı sonradan
Fndkkrdu Cikcik00 1.ve 2. Kan değerleriniz arasında 4 gün var değil mi ? Normalde iki güne 2 katı artması en az %60 artış olmasj gerekiyor
myangelson Cikcik00 aa evet biraz az artış var normalde 2 günde en az %66 oranında artış olması gerekiyor senin şuan 1350 falan olması gerekiyor en az 😕 sağlıksız gibi duruyor ama Rabbimden umut kesilmez hakkında hayırlısı olsun 🤲🏻
Mercimeek Cikcik00 aşkım tam emin değilim ama sanırım 2. Gündü hatta ben gece rüyamda gördüm sabah 5 gibiydi uyandım hemen test yaptım çizgi var ama çok silik önemsemedim sonra kuzenim tekrar yap dedi koyu baya hemen akşam gittik kan vermeye 46 çıktı çok fazla yoruldum o günler acaba yükselecek mi diye çok şükür ki 3 katına çıktı şimdi 21 haftalığız 🫶🏻
Cikcik00 Fndkkrdu @myangelson evet doktorda biraz az çıkmış dedi o yüzden belli değil ne olucağı bugün tekrar verdim korkuyla bekliyorum :(
Aslidemir2334 myangelson bişey sorucam 24 nde versem 26 sında bıdaha verdim bir arkadaşa bır gün arayla vermıssın dedi 27 sınde vermen lazım dedi mantıklı geldi sizcede oylemı
Mercimeek Aslidemir2334 aradan 48 saat geçmesi gerekiyor ve kuzum saati bile önemli işkini saat kaçta verdiysen o saatte vermeye özen göster
myangelson Aslidemir2334 hayır normal vermişsin normali 48 saat denir zaten ama 2 gün diyoruz direk nasıl 1 gün ara oluyor 25 inde versen 24 saat geçmiş ve 1 gün olmuş oluyor 🤷🏻♀️😅 verdiğin saatleri çok mu farklıydı o yüzden mi böyle düşündünüz ?
Cikcik00 Mercimeek sağlıkla doğrurusun inşallah. Bende bekliyorum bakalım beta arttırıcı şeyler yiyorum bilmem işe yarar mı 🥺 yarın gitcem doktora da
myangelson Aslidemir2334 biraz az %40 lik bir artıs olmuş ama aynı yerde mi verdin ? Bir de saat farkı çok var mı ? Adetin gecikmiş miydi ?