• sezeryan

Semaeker sonradan ağrı fln çok oluyormu ben 2 yıl önce bayilamali Sezer'in oldum 15 günde kendimi zor toparladim ve narkozun etkisiyle ne yaptığımı hiç bilmiyorum

sinem06 Ablam cuma günü Doğum yaptı 2sinde de belden aşağı uyuşturdular gayet memnun kaldı yani tamamen uyuşmaktan daha iyi cnm

sinem06 benim ablam iki Doğumuda spinal oldu kendini çok çabuk toparladı bebekle hep kendi ilgilendi maşallah tabi bünye meselesi de var

Kendi isteginemi göre yapıyorlar yoksa doktorlarmi öneriyor ben istedim epidural oda aynısı buda dedi

• Mine bunu yanıtladı.

sinem06 bende epidural istiyorum tamamen bayilinca o ani yasayamiyosun hic bisey anlamiyosun

sinem06 ablamda doktorlar söyledi ilkinde normal Doğum için ısrar etti suyu geldi sancı hissetmedi nst de sancı bardı kendinde yoktu suni sancı verildi hissetmedi kanama başladı acil sezeryana aldı spinal yaptılar ikinciyi de doktor yine karar verdi

sinem06 yaa ne guzel senin gunun gelmis allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 😍😍 doktorlar bu konuda karismiyolar heralde sana birakiyolar

sinem06 2 gün önce doğum yaptım zorunlu sezeryan ve epidurali tercih ettim evet çok güzel her anını paylaşıyorsun bebeğin sezeryan gibi uyanmaya çalışmıyorsun oda muhteşem ama baş ağrısı tarif edilemez hayatım boyunca ağırmadığı kadar başım ağrıyor ve resmen boyundan gelen bir ağrı dikişlerimin acısını unuttum tabi bu herkeste aynı olmaz ama onuda düşünmeni öneririm canım