Kızlar epidural mi yoksa bayilamalimi sezeryan
sezeryan
Epidural 👍🏼
Kendi isteginemi göre yapıyorlar yoksa doktorlarmi öneriyor ben istedim epidural oda aynısı buda dedi
sinem06 bende epidural istiyorum tamamen bayilinca o ani yasayamiyosun hic bisey anlamiyosun
sinem06 belden kesinlikle 🙂
Handeaslan39 evet söylemiştiniz kararsız kaldım ve doktorla daha konusmadimda nasıl olur bilmiyorum😁
Haticeyildiz evet ya çok zor oluyor
sinem06 boyle olunca hemen emzirebiliyosun ilk dokunusu yapabiliyosun daha guzel dimi 🤗
Haticeyildiz evet bende öyle istiyorum bi sezeryani ama doktorumla dahakonusmadim 6 haftam var cnm
sinem06 yaa ne guzel senin gunun gelmis allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 😍😍 doktorlar bu konuda karismiyolar heralde sana birakiyolar
Haticeyildiz sizin ne kadar var😀
sinem06 3 ayim var daha 🤗
sinem06 2 gün önce doğum yaptım zorunlu sezeryan ve epidurali tercih ettim evet çok güzel her anını paylaşıyorsun bebeğin sezeryan gibi uyanmaya çalışmıyorsun oda muhteşem ama baş ağrısı tarif edilemez hayatım boyunca ağırmadığı kadar başım ağrıyor ve resmen boyundan gelen bir ağrı dikişlerimin acısını unuttum tabi bu herkeste aynı olmaz ama onuda düşünmeni öneririm canım