Amargi_nes cok sagol canim ya ben cok ciglik attim sancilari komik karsiladim suan herkes bende guluyorum, yapamiyorum, istemiyorum, alin diye bagiriyordum, ebeler cok iyiydi ilgililerdi sagolsunlar. Gercekten anlatilmaz yasanilirmis
Denizkizi Allah analı babalı büyütsün canım bende dün muayene oldum 2 cm açıklık dedi doktor şuan evdeyim ağrım var ama ben anlayamıyorum doğum sancisimi ne ağrısı bu 🤔
    Allah analı babalı sağlıklı büyütmenizi nasip etsin kaç dikişiniz var ben dikişten çok korkuyorum
      Ayseakyl benim anladigim canim herkesin sancisi farkliymis burda okuduklarim gibi olmadi benim ki .. Nisan veya su gelmedi, sancim belimden vurmadi benim kasiktan vurdu, alttan dikisim fazla doktor soylemedi ama evde baktim o kisim oldugu gibi dikilmis, ben ikinamadim canim ciglik attim doktor kesti ama korkma hic aci hissetmiyosun, lavman, suyunun patlatilmasi, aciklik kontrolunu hic hisseymiyosun aci yok canim ..
      Mino sagol canim😘 dikisten korkma hic hissetmiyosun dikis sayisini soylemedi, aksam baktim da vajina makat aradi ful dikis canim .. Suan kabiz olucam diye cok korkuyorum ve gogsum yara oldu onun sikintisi var baska sorun yok sukur
      Denizkizi GöZünüz aydın😊😊😊benimde hayalimmm yavrumla odadan çıkmak bizede nasip olur inşallah 😍😍😍sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun 🧡💜🎀
      Zehra12 bana da hep böyle oluyor gelmiyor bi türlü 😢 38+6
      Heyecandan mı geri kaçıyor bu sancılar anlamadım gitti🙈