Sevcanozdemir Syda78 ahaha aynı yolda ilerliyoruz canım 😂 son 3 ay bebeğin en hızlı kilo aldığı dönemmiş bu ara beslenmemize daha dikkat etmemiz lazım tabi ama çok da abartmadan sanırım 🥰 sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah 🙏
Sevcanozdemir Nurr29 maşallah canım 2 gün öndesin ama ben senin iki katın kilo almışım nerdeyse 🤭 sağlıkla kucağına alırsınız bebişini inşallah 🙏🥰
Nurr29 Sevcanozdemir kilo çokta takılacak bişey değil ya 😂 bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahh 🌸
Sevcanozdemir sukran0046 benim kuzenim de siz gibi başlarda kilo vermişti bişey yiyemiyordu mide bulantısından olabiliyor böyle şeyler bebişiniz sağlıkla doğsun da 🥰
Paradise1_ Sevcanozdemir 52 ile hamile kaldım tok karına 55 kiloyum 😀 21+5 im üzülüyorum ama hem almıyorum bebekte ucu ucuna gidiyor
Sevcanozdemir Paradise1_ bebeğin beslenme durumu iyiyse üzülme canım her hamile fazla kilo alacak diye bişey yok ben düşük riski yaşadım bir kaç ay hareketsiz kaldım ondan sonra hızlı kilo almaya başladım mesela. Önemli olan sağlıkla bebişlerimize kucağıma almamız 🥰
Sevcanozdemir MrsMoms maşallah canım sende hızlı kilo alanlardansın 🥰 sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallaah 🥰🐣