Sevcanozdemir çok şükür sağlam kilo alan biriyle karşılaştım valla bende şuan 3 aylığım her aya bir kilo sığdırdım. İlk hamileliğimde 20 kilo almıştım şimdi o yolda devam ediyorum 😅🥰🌸
Kaç kilo aldınız anneler🐣😇
Sevcanozdemir bir kere bile migdem bulanmadi 🙈 istahimda çok açık.ama yapım gereği çok hareketliyim.normalde de hiç kilo alamam.doktorum gayet iyi dedi.son üç ay bebek hızlı kilo alacağın için dikkatli olman iyi olmuş dedi 🥰 bebeğim en son 24.haftada 850 gramdi.simdi bir kiloyu geçmiştir heralde.cunku bir kilo almışım 😅cuma günü kısmetse kontrole gideceğim.27 haftaligim şuan.
Merhaba…
16 haftalığım hiç kilo almadım😇
Sevcanozdemir 36 haftalığım tok karna 6 kilo almış gözüküyorum ama dertten sıkıntıdan iştahım kaçtı sanırım o yüzden
Sevcanozdemir bana da diyorlar valla her gören çok kilo almışsın şişmişsin diyorlar sanki biz bilmiyoruz
Sevcanozdemir 30 haftaligim 9 kilo aldım 😊
Asya-01 ahaha canım teşekkür ederim ya çok güzel motive ettin beni şu an 😂😂
24+4 deyız 5 kilo aldımm 😍
Hnd_01 aman sağlığı yerinde olsun da bebişin de senin de canım 🥰
Sevcanozdemir 24. Haftadayım 1 bucuk kilo aldım
Merimii hiç bişeyi takma canım özellikle hamileliğinde bebiişler çok etkileniyormuş annenin ruh halinden. Önemli olan sen ve bebişin kilon da gayet iyi bence 🥰
Sevcanozdemir hic kilo almadim 7 kilo farkimiz vardi vicudum almamisti biliyordum dogumdan sonra hamile kaldigim kilonunda altina dustum zaten
nur34_ sağlıkla büyüsün bebişin canım 🥰
Sevcanozdemir teşekkür ederim canim sende saglikla kavus bebegine
Sevcanozdemir
36+2 deyiz 🥰 toplam 5 kilo aldım. Doktor çok iyi gittiğimi söyledi, 3 kg da bebeğim 🥰
buketkaya22 maşallah canım 🥰
Sevcanozdemir amin canım 🙏hepimizin inşallah 🥰😍 bebislerimizi sağlikla alalım kucaklarımiza inşallah 🙏❤️
Sevcanozdemir teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ sağlim alalım kucaklarimiza bebesilerimizi 😇💕
17+1 deyim sadece 3 kilo aldım ☺️