Papatya_kokuyo5 minikpapatyamveben 3300 gözüküyordu doğdum ki 2750 gram son haftalar hiç kilo almamıştı oğlum boşuna o kadar bekledk
minikpapatyamveben Papatya_kokuyo5 39+4 te 3500 dedi bana. Simdi 40 haftalik oldu normal dogum olasılığı azalıyor diye endişeleniyorum
Papatya_kokuyo5 minikpapatyamveben ama 40 haftadan sonra da kilo alımı olmuyor diyorlar inşallah ultrasyon yanılmıyordur oğluma aldığım kıyafetleri katlayarak giydiriyordm 😂
minikpapatyamveben Papatya_kokuyo5 ayy insallah almiyordur. Önce alsin diye neler yedim içtim simdi kilo aldıkça korkar oldum. Sağlıkla büyütün darisi benim kizima😊
Bramasole bess7 benim de 40+0 oldu bugün dün muayenede 1 cm açıklık vardı rahim ağzı yumuşamış bebek kanalda dedi ama bekliyorum 🥲
mugeb123 bess7 bana 38+4 e gün verdi sezeryan için ama ödüm kopuo sancı falan olcak diye normal doğumdan çok korkuyorum çünkü.tam 38 de alın dedim ama yok biraz daha dursun diyor bana geç gelio bilmiyorum onun stresine girdim şimdiden 20 günüm var
imrnx bess7 bende 38+4 bugün az dahaa suni sancıyla doğuma alıncaktım belirti vs hiç bir şey yok 😂 sonra kabul etmedim imza attım cıktım hastaneden. Hayırlısı neyse o zaman gelirler inşallah
Filizsz bess7 kızımı 41+5 de dogdum erkekler gec dogarr derler genelde oda suni sanciyla acikligim yoktu hareketleri yavsladi diye gitrm resmen kendimi zorla doguma aldirirdm 😂 valla hayrilisiyla kucgina alirsn ins cnm