Ecem_umaymom Efnan3443 benim de eşim SGK si yok sosyal yardıma şöyle sana yardımcı olurlar en azinda daha az fiyata alırsın
Deletedmom_112 Cana_ bende de anemi var kanım daha yeni 9 a çıktı yeterli görülmedi damardan başlancak. Şekerimde sınırda çıktı hemen dahiliye ve diyetisyene gittim ben. Başından beri kendimde sağlıklı beslendim ve ölçüm yapmıştım asla sağlıksız şeyler tüketmiyorum
Cana_ Deletedmom_112 bnm hiç 11 in altına düşmüyordu ilk defa böle gördüm değerimi ilaç kullanıyorum bn
Deletedmom_112 Cana_ bende kullandım hep ama anemi varsa ilaç işe yaramıyor maalesef. Şeker ölçümü yapıyor musun hiç sen ?
Efnan3443 Ecem_umaymom Valla söylerim çok pahalı yaa bir günlük calıştıgın parayı hepsini ilaca veriyor
Efnan3443 Cana_ Kız sen bak yine sana geldim senden başka kimse yok soracağım kararsızım kaldığım gibi sana yazdım kadın ses kaydı falanda gönderdi ama eşim dolandırıcıdır diyo sayfasıda var içinde başka seylerde var watsap ta numarsı fotoğrafıda var
Efnan3443 kızlar bu bebek arabasıyla puset ikinci el olarak satılıyor fiyatıda ucuz olduğu için dolandırıcı diye korkuyorum ben ordudayım onlar İstanbul ama kargoyla gönderim olur diyor 500 sizce alınır mı video şunu falanda atı suzce almalımıyım
Cana_ Efnan3443 valla bilemedim cnm millet fazla fiyat yazmış onun 500demesi beni açıkcası tedirgin etti
Demetrana Efnan3443 canım İstanbul’da oturup İstanbul’a neden görünür yapmasın bariz belli bu işte bir bit yeniği var dolandırılmayın sakın
Demetrana Efnan3443 canım İstanbul’da oturup İstanbul’a neden görünür yapmasın bariz belli bu işte bir bit yeniği var dolandırılmayın sakın
Efnan3443 Cana_ Aynen ondanda şüphe ediyorum biraz bilmiyorum ya sıfırda elim yetişemez diğerlerinde iyi değil