Efnan3443 Cana_ Aynen ondanda şüphe ediyorum biraz bilmiyorum ya sıfırda elim yetişemez diğerlerinde iyi değil
Cana_ Kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz bnm bebeğimin sanki şeker yükleme testinden sonra hareketleri azaldı biliosunuz söylüyordum hep çok hareketli die sanki artım o kadar değil
Deletedmom_112 Cana_ canım yükleme ile alakası yoktur bu haftalarda öyle olması normalmiş 28′den sonra hareketler düzene girermiş benimde bu ara pek bi durgun sakin bende aynı şeyi yazacaktım hatta
Efnan3443 Cana_ Bugün de öksürük tutmuş o kadar kötü ki bogazım çok açıyor bebeğe zarar verirmi acaba çok kötü öksürüyorum kendimi tutamıyorum
Cana_ Deletedmom_112 yok ya bnm kızdada aynı olmuştu yüklemeden sonra 3. Gün tekrar düzenli hareketleri başlamıştı 4. Gebeliğim bu biliyorum artık yani o kadar hareketli bebek 1 gündemi düzen değiştirecek sabahları onun tekmeleriyle uyanıyordum 2 gündür erkenden kalkıyorum hareketi çok az olduğu için
Deletedmom_112 Cana_ o zaman benimkide mi şeker yüklemeden hemen hemen aynı günlerde yaptrdık senle galiba
Cana_ Efnan3443 boğazların acıyor mu aslında pastil kullanabilirsin bnm drum vermişti ama biraz ücretli 200kusur galiba