Cana_ Kızlar şaka maka marta da bişey kalmadı ya beni sanki hafiften korku sarmaya başladı heyecan da var karışık şeyler hissediyorum sizde nasıl
Efnan3443 Cana_ Valla bende düşündükçe korkuyorum nasıl olacak nasıl doguracam tek başıma çok zor geliyor bana
Ebru3457 Lnxirem benimde 26 haftalık kız bizde hala tam kararlaştıramadık son zamana kadar artık aklımıza ne yatarsa
Tibmer Cana_ bende 12+1 im ama siz nasıl Mart’ta dogum yapacaksınız benim Haziran mantıken bebek daha Mart’ta 6 aylik oluyor
Cana_ Efnan3443 valla bn zaten diğer hamileliklerimde de yaptım sürekli bnde biraz temizlik takıntılığıda var hiç oturmam bn karnım büyük falan dinlemem yani biraz hareketli bi insanım zaten
Efnan3443 Cana_ Aynen bende temizlik konusunda çok fenayım hergun yerler süpürür silerim çamaşır suyu olmasa olmazım zorlanıyorum ama bırakmıyorum
Cana_ Efnan3443 bnde aynı çamaşır suyu vazgeçilmezim bnm ev bide dublex 2 katı ayrı ayrı temizliyorum
Efnan3443 Cana_ Allah kolaylık versin inşallah 🤲 inşallah bebisler sağ salim doğar iş temizlik sıkıntı değil