FatSon9993 Efnan3443 hayırlı akşamlar canım iki gündür bacak ağrısı ile uğraşıyordum bugün daha iyiyim sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
denizalismom Efnan3443 benim de iş yerinden sandalyeden dolayı çok ağrıyor belim. Hamileyken çalışmak zor gerçekten
Efnan3443 FatSon9993 Ya benim sabit bir iş değil haftada üç dört gün gidiyorum eşime yardımcı olmak için deprem de herşeyi kaybettik şimdi evi yeniden diziyoruz ve bebekte olacak en azından yükünü hafifletmek istiyorum
Cana_ FatSon9993 iyi valla Allah’a şükür bnmde bir skntım yok sadece 3 Sezeryanım vardı zaten hepsini genel anestezi altında yaptım acaba diyorum bunda spinal mi olsam o biraz kafamı karıştırıyor bu ara onu düşünüyorum sürekli
Cana_ FatSon9993 3ünde bi sorun yaşamadım genel olduğumda ama bunu değişik olsun bebeği görüm falan bide ayılma bayılma olmasın die düşünüyorum ama cesaret edebilirmiyim bilmiyorum
Cana_ Efnan3443 iyi valla bndende bi sıkıntım yok allaha şükür de işte doğum şeklini düşünmeye başladım 2 gündür 3 doğumumuda genel anestezi alarak yapmıştım ama spinal mi olsam bu sefer diye düşünüyorum ama cesaret edebilirmiyim hiç bilmiyorum