Efnan3443 FatSon9993 Benimde ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım çokta korkuyorum aslında ama sonu güzel olur inşallah
bitanemiz24 19 +5 im mart sonu gözüküyor sezaryen olacağı için çok heyecanlıyım 17 yıldan sonra tedavilerden sonra şükür kavuştum miniğime
Tugbasuu Ben de Sezaryen istiyorum kızlar, 22+0 ız. İki hafta sonra şeker yüklemesi yaptırıyoruz. Sizler yaptırdınız mı. Bu arada cinsiyet çoktandır belli erkek detaylı ultrasonda bizzat gördüm renkli haliyle pipisini kesin yani 😅 eşyaları da aldım her şey hazır çok çok basit eşyalar kaldı 3-5 bin TL olur tamamı (emzik askısı, gümüş kapak falan) sizde durumlar nasıl. Bir de gümüş göğüs ucu aparatını nasıl seçmemiz gerektiğini bilen var mı
Efnan3443 FatSon9993 ben galiba doğumda cinsiyet öğrenecek ya cinsiyeti bi türlü öğrenemedim 21+1 haftalık olduk
FatSon9993 Cana_ ikili takimlar, alt üst takımlar ,zıbın, ellerine eldiven, şapka,patik çorap, kilotlu çorap duş malzemeleri, dolabına askılar, kremler daha aklıma gelmeyen çok şey var 😊☺️
Mervs Ecemnm bu gönderiyi yazdıgımda 14+5 olduk yazmışım ben şuanda 23 haftalık oldum zaten 😂 bu paylaşım yeni paylaşım degil tarihi fark etmedin sanırım