Kbr-05 Cana_ kişiye göre ve doktora göre de değişiyor sanırım bir tanıdığımın daha ikinci sezeryanında doktor demiş için yapış yapış olmuş önceki ameliyatı kim yaptı diye sormuş mesela üçüncüsü için bile çok riskli demişti ona. Doktor da şok önemli kişinin yapısı da işte. Aynen öyle sağlıklı olsun da istedikten sonra Allah da nasip etmiş şükür sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah 🤲
Cana_ Kbr-05 Amin cnm çok teşekkür ederim Allah hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Efnan3443 20+2 haftalık hangi aya hangi güne denk geliyor ya ben hespalatamıyorum yardımcı olurmusunuz kızlar
FatSon9993 Son adet tarihin 23 Haziran mi? Ve 40 haftalık hamilelik te Mart sonu doğuma denk geliyor doğumun sezeryan olursa iki hafta falan öne çekersen 17 Mart olarak gözüküyor bilmem doğru mu ama ben şuan 22+4 haftadayım be 17 Mart Allah izin verirse doğum
FatSon9993 Efnan3443 normal doğumsa canım mart sonu Nisan başı ama sezeryansa erken olur iki hafta falan
Efnan3443 Neden kimse bu sayfaya girmiyor konuşa llım kızlar bebisleri aldıklarınızı paylaşalım ya zaman geçsin
FatSon9993 Efnan3443 ya bizim cinsiyet belli ama ben fırsat bulamıyorum yada alsam mı almasam mı kararsızım burda indirimi bekliyorum bir yandan da değişik duygular içerisindeyim 🤭😇
Efnan3443 FatSon9993 Bence all almak dokunmak hazırlamak çok güzel bir duygu bence insanın duyguları değişiyor
FatSon9993 Efnan3443 evet ilk gebeliğim öyle tabiki dışarı çıktığım zaman direk alışveriş merkezinde bebek yerine gidiyorum ama işte alsam mı almasam mı bilemiyorum. Burda bebek kıyafetleri birde çok pahalı🫣🤭
Efnan3443 FatSon9993 Benim olduğum yerdede çok pahalı en çok Trendyol a bakıyorum sanki irası uygun gibi mağazalardan daha iyi
Efnan3443 FatSon9993 Benimde ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım çokta korkuyorum aslında ama sonu güzel olur inşallah