Efnan3443 Kizlar bugün 18+0 haftalık olduk iki gündür bebeğimi hissediyorum 😍😍 sizde durumlar nasıl nasıl gidiyor inşallah bir sıkıntı yoktur kimsede
Pinark92 Efnan3443 18+4 Olduk bide bugün 2-3 kez hissettim son 1 haftadır normal diye düşünüyorum şükür bir sıkıntımız yok senin nasıl gidiyor :) cinsiyetiniz ne
Efnan3443 FatSon9993 Beni belimde çok ağrıyor hemde çok eğleniyorum bile Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
annelik_4 Cana_ hafta küçük değil mi daha sezeryan veya normal doğum nasıl ve neye göre ve kaçıncı haftada belli oluyor🤔
Annesininkuzusu12 Cana_ hakkınızda hayırlısı olsun inşallah yaşınız kaç ve çocuklarınız cinsiyeti farklı mı 🫠🫠 benimde 3. Sezaryan 3 oğlum olacak hayırlısıyla bunu kız isteyerek yapmıştık nasip olmadı
Annesininkuzusu12 Cana_ Allah bağışlasın çok sevindim sizin adınıza gerçekten sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🤲
neslihanazakli Cana_ bunlar çok az kullanılıyomuş fiyatına bakılırsa uzun ömürlü olmayan bişeye değmez ama genede siz bilirsiniz ❤️
Cana_ neslihanazakli vazgeçtim cnm bende ondan ya çok hoşuma gitmişti ama almicam zaten mart sonuna doğru doğum gerek yok