bitanemiz24 Cana_ tüp bebek annesiyim hala fitil kullanıyorum bu aralar su gibi akıntım oluyor sizde de okuyor mu haftamız yakın bende salı gideceğim
Cana_ _Sevgi_ ilk doğumun sanırım bn tercih etmem gerekse yine sezeryanı seçerdim ya 4. Sezeryanım olacak bu korkmadım pek yani
_Sevgi_ Cana_ benim bünyem zayıf sezeryan olsam bıle korkum bebegım kım bakacak bıze ben onu düşünüyorum vallaha zaten normalde zayıfım vucudum kolay kolay toparlanmıyo o yüzden korkum ya
Cana_ _Sevgi_ valla bnmde rahatsızlıklarım var bende normalde 48 kiloyum kendim baktım hep çocuklarıma kimsede değil yani çokda çabuk topladım
_Sevgi_ Cana_ maşallah sana ne bilim ya korkmaya basladım gün gectıkce bıde büyüdüğünün farkına varınca dahada sorumluluğum artıyo galıba nasıl olur becerebılırmıyım dıye düşünceler gecıyo aklımdan
Cana_ _Sevgi_ merak etme annelik çok güçlü bir duygu herşeyin önüne geçiyo doğum yaptıktan sonra zaten kendin bakmak isticeksin ağrın sızın olucak tabi o kadarlık ama annelik daha ağır basıcak emzirdikçe kucağına aldıkça anlicaksın ne demek istediğimi