HilalveEfem Efnan3443 yok benim kız salllanmaya da gelmiyor hemen midesi bulanıyor belli ediyor bide bunu
Efnan3443 HilalveEfem Seninki tutmaz o zaman kucagındayken ağzına koy ağzına vur bı parmagınla bizde böyle dene
Efnan3443 HilalveEfem İnşallah benimde kızım öyleydi midesini bulandırıyordu yavaştan ağzına vuruyorum öyle böyle ila tuturdum
HilalveEfem Efnan3443 ay maşallah maşallah Rabbim nazardan kazadan beladan kem gözden tüm kötülüklerden korusun ya 😍
Deletedmom_112 Herkese bebişleriyle mutlu huzurlu bayramlar 🍬🍬 Nasılsınız annişler nasıl gidiyor ben daha yeni yeni kendime geliyorum ağrılarım hala var ve bayram boyu evdeyiz çok bunaldım bi yemeğe çıksaydık en azından nolurki :///
Efnan3443 Deletedmom_112 İyi bayramlar cnm iyi gidiyor diyemem şu bayramda içim hüzünlü 😪bende gün boyu evdeyim bı yerde cıkasım yok birazdan kızıma 1 ay fotoğrafları cekecem öyle geçecek işte
FatSon9993 Deletedmom_112 iyi bayramlar canım benim bebe de bazen gece uyuyor gündüz uyumuyor şu aralarda gündüz uyuyor gece uyumuyor kafayı yemek üzereyim uykusu var inat ediyor uyumuyor sürekli emek istiyor uyumadığı zaman oda sütüme etki ediyor hiç birikmiyor meme ağzında olunca bakalım 40dan sonra düzelir diyorlar ama bakalım
Deletedmom_112 Efnan3443 ay maşallah 1 aylık oldu mu görüyor musun amne karnında nerdeyse aynı haftalardı şimdi nerdeyse aralarında 1 ay var maşallah prensese 🩷
Deletedmom_112 Efnan3443 sağol canım 40 çıkarması diye bişey varmış yapacak mısın sen biliyor musun nasıl olduğunu ?
Efnan3443 Deletedmom_112 Yok kız öyle bir şey bilmiyorum hayatımdada duymadım ama komşularım yapalım diyor bilmiyorum
Efnan3443 Deletedmom_112 Nasıl olacak yaa yeni hastaneden geldim kızım çok ağlıyor o ağlıyor ben ağlıyorum çok kötüyüm üç gündür bı saat bile gözüme uyku girmedi 😪 kendimi çok kötü hissediyorum şuan bile kucağımda uyuyor bırakamıyorum hemen ağlıyor
Deletedmom_112 Efnan3443 yaa kıyamam gazı mı var ondan mı ağlıyormuş yoksa kucak istediği için mi ağlıyor doktor ne dedi peki çok geçmiş olsun
Efnan3443 Deletedmom_112 Doktor bı şeyi yok diyor kucak istemiyor aslında beş dk yatıyor bı saat ağlıyor hep ıkınıyor gazı çok oluyor gaz damlası var masaj falan da yapıyorum çıkarıyorum ama yinede ıkınıyor tek başıma ona yetemiyorum uykusuzluk yorgunluk üstüme çökmüş biri yerime ilgilense dinlensem azıcık yeter bana
Deletedmom_112 Efnan3443 ah canım benim ya seni o kadar iyi anlıyorumki. Birisi gaz kemeri almıştı e bebekte var faydası olur mu bilmyiorum ama. Bide benim arkadaşımın bebişi durmayınca arabayla gezdirmeye çıkarıyorlardı sanırsam anne karnındaki gibi sarsıldığı için sakinliyordu