Efnan3443 HilalveEfem Ayy yerim sizi ne güzel yaa annelik gerçekten çok güzel duyguymuş ya ben çok sevdim yorgunluk oluyor ama tatlı yorgunluk geçiyor
HilalveEfem Efnan3443 aynen öyle rabbim sağlıklı güzel yüzlerinin her daim güldüğü bi ömür görmeyi nasip etsin hepimize inşallah 🤲
HilalveEfem Efnan3443 geçen hafta başında gittik en son biz sağlık ocağına 3 kilo demişti inşallah normal ilerliyoruzdur siz nasılsınız peki kontrolleri ne sıklıkla
MelekAnnesiii Efnan3443 eksi bir koku varsa bebek üşüyor olabilir üşütünce eksi kokar yoksa süt süt kokuyor kusmasi bebeklerin isinize karismak gibi olmasin ama bir dikkat edin
Efnan3443 HilalveEfem Bende ayın 25 gitmiştim sağlık ocağına 3125 Gr dı ayın 18 tekrar aşı için gidicez o zaman tekrar kilosuna bakacaz
HilalveEfem Efnan3443 bizim aşıya galiba daha çok var bayram zamanı herkesin izin alması denk geldi işte bize 🥲 sağlık ocağıni arayamiyorum da
Efnan3443 HilalveEfem Topuk kanı için gittiğimizde bize ayın 15 gelin demişti normaldede aşı zamanı arıyorlar zaten
HilalveEfem Efnan3443 şu 40lar bi çıksa da rahatlasak biraz da olsa yeter🤭 yok topuk kanı sarılığı aşıları derken 40ı rahatlatırdı en azından 😊
Efnan3443 HilalveEfem Aynen ya biz yarın 29 gün oluyoruz kalıyor 11 gün az kaldı 40 mıza girmeye sizin ne kadar var
HilalveEfem Efnan3443 bizim daha nisanın 28i 40 ı 19 günümüz var birşey sorsam sen emzik verdin mi bebişe ya bizimki pek memnuniyetsiz emzikten şimdiden beni emzik olarak kullanmaya başladı uykuya dalarken büyük zorluk çekiyoruz
Efnan3443 HilalveEfem Evet veriyorum eczaneden Philips avent aldım valla büyük kurtarıcı ağladığı da uyuyacağım zaman veriyorum susuyor sende al bence kendine al8stirma
HilalveEfem Efnan3443 aldım aslında bizimde avent en kolay da onu tutuyorlar dediler diye ama inatçı tutmuyor uyku arasında falan mı denesem
Efnan3443 HilalveEfem Ben saladıgımda ağzına koyuyorum emene kadar ağzına yavaş yavaş itiyorum.sonra kendisi istmeye basl8yor şimdi ağzına koymadıgıma kendisi arıyor
Hayatatli309 HilalveEfem benim doktorum artık uyusun ıyanınca emzir dedi uyurken de büyüme hormonu salgılıyormuş 3 haftlık biz
HilalveEfem Efnan3443 yok benim kız salllanmaya da gelmiyor hemen midesi bulanıyor belli ediyor bide bunu