HilalveEfem Efnan3443 bizimde gaz başladı yavaş yavaş akşamları uyanık kalma süreleri arttı çok şükür 19.günü bitiriyor alıştık artık yeni düzene
Efnan3443 HilalveEfem Bu gaz sorunu ne kötüymüş yaa ağlaması beni çok kötü yapıyor bende alıştım artık geç uyumalara
HilalveEfem Deletedmom_112 aynen burası daha güzel hemen geri döndüm bende uykusuzluk evet ama alıştık galiba 🤭
Deletedmom_112 HilalveEfem siz kaç saatte 1 emziriyorsunuz gece ? Yoksa kendi kalktıkça mı emziriyorsunuz ?
Deletedmom_112 Efnan3443 yok daha yıkamadık doktor göbek bağı düşince yıka dedi göbek bağı düştüü aöa içinde parçaları var hala onlar ne zaman giderkş
Efnan3443 Deletedmom_112 Ondan bişey olmaz ya ne olacak ondan benimde göbek bağı düştü ama parçalar vardı yıkadıkca kendiliğinden düştü bı sorunda olmadı
HilalveEfem Deletedmom_112 bizimde vardı ondan 2 gün içinde geçti yikamistim ama ben o parçalar varken göbeği düştükten sonra
HilalveEfem Efnan3443 bizim doktorumuz metsil diye bı damla önerdi çok rahatlattı ama kalıcı çözüm değil galiba o da
HilalveEfem Deletedmom_112 ben 2 saatte bir sariliktan dolayı fototerapi aldı benim kızım 3 günlükken alıştı artık 2 saate bir alarm her daim kuruyorum ama kendi uyanıyor çoğu zaman çok şükür
Deletedmom_112 HilalveEfem çok geçmiş olsun kaç çıkmıştı değeriniz şimdi nasıl bebiş iyi mi ? Doktor mu dedi hala 2 saate 1 emzirin diye
Deletedmom_112 HilalveEfem evet yıkamak lazımmış galiba ben bilmiyordum boşuna beklemişim hemen yıkayım bende.
Efnan3443 Küvete koy filenin üstüne koy file olmasada olur ben filesiz yıkadım biri eline su döksün yavaş yavaş yıka başına su dökerken kulaklarını kapat elinle su girmesin zor değil kız bı kere yıkayınca alışırsın
Deletedmom_112 Efnan3443 balını yıkarken yüzü tavana mı bakacak öyle su yutmaz mı bide kulaklarına bişey takacak mıyım baş kısmı zor ya
Efnan3443 Deletedmom_112 İlk önce sırt üstü yatır başına dokmicek şekilde göbeğini bacak arasını heryerini güzelce yıka bak yüzüne su dökme sonra elinle tut yüzüstü sırtını falan yıka dik tutarak bı elinle tut bı elinle ufala güzelce sonra iki kulağını eline ters çevir başından yavaşça su dök başını yıkadığı da hemen de suyu sil yüzünden güzelce temizle dikat et az az su dökün suyu yüzüne falan beş dk bile sürmez banyosu suda ılıktan biraz daha s8cak olsun
Deletedmom_112 Efnan3443 çok sağol canım ay ne güzel olurdu evham yaptım ben nası yıkayacam diye. Kulağını nasıl kapatacağımı anlamadım canım