Lebis35 Deletedmom_112 Hayır canım bencede fark etmiyor sen emzirince omzuna al iki ovala sırtını pıt pıt yavaşça vur alttan ya da üstten çıkıyor mutlaka zaten 🥰
Deletedmom_112 Lebis35 sağol canım ama her zaman çıkmıyor illa her defasında gaz olur mu bide yorgunluktan gece almayı unutuyorum bişey olur mu
Efnan3443 Galiba bebişler bizleri çok yoruyor kimse yok artık buralarda benim kızımın çok gazı oluyor üç gündür zorla çıkarıyorum herşeyi denedim masaj olsun gaz giderici Kemer bile aldom ama nafile varmı tavsiyler kızlar gazlı şeylerde yemiyorum cok
Deletedmom_112 Efnan3443 uykusuzluktan mahfoldum telefonu elimde tutarken yarı uyur halde ve telefonu zor taşıyor durumdayım 😂 pek bilgim yok ama bana söylenen bi bardak suya kimyon karıştır iç
Efnan3443 Deletedmom_112 Zor dimi uykusuzluk 😅 evet kimyonu denedim cnm öyle devam edeyim belki işe yarar
Deletedmom_112 Efnan3443 çok zor hemde canım ne zamandan sonra bu emme işi düzene girecek ne zaman başladın sen gece kendi ağlayınca uyanmaya. Bide rezene iç oda iyi geliyormuş
Efnan3443 Deletedmom_112 Evet gece kendisi uyanıyor cnm acıkınca bu bı hafta geçsin bebişte acıkınca kendisi uyanır gitinizmi hastaneye siz
HilalveEfem Happykıdse alışamayan sadece ben değilmişim😂 nasıl gidiyor sizlerin herşey yolunda mı bebişler nasıl 😇
Efnan3443 HilalveEfem Bende fazla alışamadım iyi gidiyor gibi benim kızın gazı çok oluyor bu aralar sizde durumlar nasıl
Deletedmom_112 HilalveEfem indirdim bi bakındım üye olmadan çıktım bursa daha güzel. Biz alışmaya çalışıyoruz zorlanıyorum ben çok uykusuzum sizin nasıl gidiyor
Deletedmom_112 Efnan3443 5.gün kontrolune gittik canım her şey yolundaydı şükür kaç günlük olunca alarm kurmayı kapatıyım
HilalveEfem Efnan3443 bizimde gaz başladı yavaş yavaş akşamları uyanık kalma süreleri arttı çok şükür 19.günü bitiriyor alıştık artık yeni düzene
HilalveEfem Deletedmom_112 aynen burası daha güzel hemen geri döndüm bende uykusuzluk evet ama alıştık galiba 🤭
Efnan3443 Deletedmom_112 İyi cnm sarılık falan çıkmamış o kendiliğinden uyanmaya başlayınca kapatırsın alarmı bende öyle yaptım kendisi ağlayıp uyanınca kapatım şimdi 26 günlük olduk bile Zaman çok çabuk geçiyor gerçekten banyosunu yaptırdınmı göbek bağı düştü mü peki
Deletedmom_112 Efnan3443 yok daha yıkamadık doktor göbek bağı düşince yıka dedi göbek bağı düştüü aöa içinde parçaları var hala onlar ne zaman giderkş