Tusac Bu doğum sancısı nasıl oluyor ya? Ara ara gelen regl sancısından az şiddetli sancı olabilir mi? Yoksa kasılma gibi mi? Kasılma hissetmeden gelen sancıya doğum sancısı diyebilir miyiz? Geliyor gidiyor henüz dakka tutmadım ama sıklık arttıyor gibi.
Efnan3443 Cana_ Slm cnm iyiz sen nasılsın bebiş nasıl bugüne sağlık ocağına gittik 3125 Gr olmuş kızım
Cana_ Efnan3443 ayy mahşallah cnm ya 🧿 iyiyiz bizde napalım işte uğraşıyoruz bebekle kızla göbek bağınız düştü mü
Efnan3443 Cana_ Evetcnm dörtüncü gününde düşmüştü her iki günde bir banyosunuda yaptırıyorum sizinki düştümü
Efnan3443 Tusac Yaa hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 bebiş nasıl durumunz nasıl normal mi doğurdun kuzum 🌹
FatSon9993 Efnan3443 yok canım daha bizim göbek bağımız düşmedi ebemiz düşmeden yıkamayın dedi bekliyoruz sadece sıcak suyla belirli yerleri siliyorum
Tusac Efnan3443 evet normaldi ikimizde şu an iyiyiz ama benim alt taraf çok kötü operasyon geçirdim doğumdan hemen sonra
FatSon9993 Cana_ çok iyiz şükür ilk günler sütüm zor geldi zayıfladı ama şuna ikimizde iyiz sen nasılsın bebek nasıl
Efnan3443 FatSon9993 İyi düşer cnm başını falan yıkıyabilirsin ama vücudunu sıcak suyla sil yeterli kurumuşmu peki
Cana_ @Efnan3443 @FatSon9993 bizimde bugün 12 gün oldu hala düşmedi kızımında 13. Gün düşmüştü iyiyiz bizde valla sürekli emiyoruz emzik almıştım doğmadan önce ağır geldi tutamadı bugün başka aldım o hafif tutabiliyor yoksa sürekli memede uyumak istiyor
FatSon9993 Cana_ bizimki de yarın 1hafta olacak ama hala düşmedi bakalım ne zaman düşerse artık bizimki de zor tutuyor biraz nasıl alışacak bilmiyorum
Efnan3443 Cana_ Benimde emzik tutmuyor ya hangi emzik aldın sen uyurken meme istemiyor ama alıştırmak istiyorum
Tusac Efnan3443 çok sağol teşekkür edeim 🙏. Ben baya bi saat ıkındım olmayınca kendileri müdahele ettiler vakumlama gibi bişi yaptı galiba doktor. Yani kesikten beter halde genel anestezi verip dikişten beter ne yaptılar bilmiyorum. Ama çok fena kalkamıyorum yerimden. Vajinamın içi pert halde.
FatSon9993 Efnan3443 evet ebe kurumuş evet sıcak su ile siliyorum göbeğinin kenarlarınıza kulak çöpü ile sil dedi öyle yapıyorum şimdilik düşünce hemen yaptıracağım banyo
Efnan3443 FatSon9993 Aynen cnm çünkü banyosunu yaptıklarında rahatlıyorlar benimki banyo ona çok iyi geldi ☺️