Nurouz Bebeğini bekleyenlere kolay hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah artık bizde kavuştuk çekiliyoruz buralardan 😊
Efnan3443 Nurouz Yaa maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 kimse kalmadı galiba sadece okeybeyb kaldı inşallah oda sağlıkla doğurur
Nurouz Efnan3443 40+3 de zoraki geldik biz 😬rabbim kalanlara su gibi kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Deletedmom_112 Efnan3443 yok canım telefonum bozuldu ya tamire gönderdim bilgisayardan da çok giremiyorum 🤦♀️
Gizemd-01 Efnan3443 suni sancı nasıl ya? Bilgi verir misiniz süreçten. Eğer kendiliğinden gelmezse cumartesi günü suni sancı ile başlatalım doğumu dedi doktor. Çok korkuyorum ya. Kaç saat sürdü doğurmanız ? Anlatın lütfen
Gizemd-01 Efnan3443 suni sancı nasıl ya? Bilgi verir misiniz süreçten. Eğer kendiliğinden gelmezse cumartesi günü suni sancı ile başlatalım doğumu dedi doktor. Çok korkuyorum ya. Kaç saat sürdü doğurmanız ? Anlatın lütfen
sulegizemb Cana_ 40+2deyim acayip bir bel agrim var sag tarafimda ara sira giriyor geciyor umarim dogururum bugun
Efnan3443 Cana_ Slm cnm iyiz sen nasılsın bebiş nasıl bugüne sağlık ocağına gittik 3125 Gr olmuş kızım
FatSon9993 Cana_ çok iyiz şükür ilk günler sütüm zor geldi zayıfladı ama şuna ikimizde iyiz sen nasılsın bebek nasıl
Tusac 40+1 deyim. Bugün çamaşırımda iki damla kan gördüm. Adet sancısı gibi sancım var sürekli. Yarın sabah doktor randevum var bakalım ne diyecek.