Deletedmom_112 Ugu324 hiç canını sıkma moralini bozma erkene çekerlerse de tarihi dışsrda daha iyi büyür bazen ultrason ölçümleride yanlış oluyor
Efnan3443 Ugu324 Cnm bende öyle oldu son iki haftada 3 hafta gerilik var dediler kilosunu her gün başka bir şey diyorlardı sonda bana dediler 37 de alacaz 37 haftada alfılar şükürler olsun şuan kızım yanımda Allaha şükür sağlığıda iyi
Lebis35 Efnan3443 sizin ne çabuk düşmüş bizimki 7.günde düştü doktor 2. Gün yıkayın beklemeyin dedi ama ben çok araştırdım ne biliyim 7. Gün düştü göbek öyle yıkadım bebeğimi
Deletedmom_112 Lebis35 ya banada hastanedeki hemşirem 3.günden itibaren yıkamaya başla demişti bugünde sağlık ocağındaki hemşire göbek bağı düşmeden yıkama vücduna da bişey sürme asla diyor
Lebis35 Efnan3443 maşallah ya evet düştükten sonra sık yıkanırmış su büyütürmüş annem her gün yıkayacak nerdeyse 2-3 günde yıkıyoruz bizde Sarılık falan olmadı di mi bebişin ?
Lebis35 Deletedmom_112 valla bende yıkamadım bekledim onun kokusunuda 7 gün içime çeke çeke almak istedim açıkcası tercih sebebi işte bende çok video izledim yıkayanda var yıkamayanda yıkarsan bile o bölge kuru kalması gerekmiş dikkat et canım sende
Efnan3443 Lebis35 Oldu ama hep emzirdim şuan birşeyi yok cik şükür evet bende sık sık yıkıcam gelişsin
FatihCinar05-20-24 FatSon9993 FatSon9993 ay sezeryan mı oldun o kadar beklemiştin ikiniz de iyi olunda gerisi gelir canım gözün aydın olsun
FatSon9993 Kızlar yazacağım ağrılarım var sonr dönerim soran sormayan herkesten Allah razı olsun darısı size sizin kolay doğumlarınız olsun