Demetrana Efnan3443 Aleyküm selam canım çok şükür çıktı pazartesi günü iyiyiz hamd olsun biraz uykusuzum ama sıkıntı yok o iyi olsun sağlıklı olsunda 😍 çocuklardan korumaya çalışırken çok yoruluyorum alışana kadar mecbur sürekli yanındayım
MelekAnnesiii aytac7 kalkmak yurumek istemezdim elim ensemde gezerdim kafami kaldiramazdim ama gercekten geciyor insallah bir an once Rabbim sifanizi verir
Lebis35 Efnan3443 sizin ne çabuk düşmüş bizimki 7.günde düştü doktor 2. Gün yıkayın beklemeyin dedi ama ben çok araştırdım ne biliyim 7. Gün düştü göbek öyle yıkadım bebeğimi
FatihCinar05-20-24 Ugu324 haftalık kontrolun yok muydu canım yeni mi anladılar geç mi giyordun da böyle çıktı
Ugu324 Deletedmom_112 vala her utrosonda farklı cıkıyor bebek biri diyor 2700 biri 2400 biri 2560 hic anlamadım
Deletedmom_112 Ugu324 çok uzun olmanış gideli neden daha önce fark edilmemiş en son gittiğinde kaç kilo dediler
Efnan3443 Ugu324 Cnm bende öyle oldu son iki haftada 3 hafta gerilik var dediler kilosunu her gün başka bir şey diyorlardı sonda bana dediler 37 de alacaz 37 haftada alfılar şükürler olsun şuan kızım yanımda Allaha şükür sağlığıda iyi
Ugu324 Deletedmom_112 2600 dediler doktor dedi 1 haftadir gelismemis arastırmada 3 hafta gelmismemis dedi prenotoji bakacak yarın bakalım
Deletedmom_112 Ugu324 vaktin geldi zaten canım Allahın izni ile bişey olmaz kilosuda iyi erken doğsada bişey olmaz kefir kaşar süt ceviz ye
Deletedmom_112 Ugu324 hiç canını sıkma moralini bozma erkene çekerlerse de tarihi dışsrda daha iyi büyür bazen ultrason ölçümleride yanlış oluyor