FatSon9993 Efnan3443 iyi olun canım gerisi önemli değil bak ne güzel kokusunu sesini duyuyorsun bizede nasip olsun biran önce 🤲🏻🤲🏻
Nurouz Deletedmom_112 yok normalde bu haftalar her seferinde giriyordum zaten rahattım gayette ama bu sefer yüksek çıktı 🤷
Sweety11 Nurouz aynısını yaşadım geçen .bir gün hastane yatışım oldu 190 lardaydı serum verildi iki hafta geçti düzeldi
Lebis35 Deletedmom_112 sezeryandı evet 38+2 de oldum ben sürekli kontrol gidiliyor ama son aylar zaten kötü giden durum olursa doktor söyler bence
Deletedmom_112 Lebis35 evet her şey yolunda şükür artık tarih belirleyeceğizde 39 u beklesem mi bilemedim
Lebis35 Deletedmom_112 insan bebeğin gelişimi için beklemek istiyor bi taraftan da hemen doğsun istiyor ya
Snem33 Yarın doğumum var kızlar dualarınızı eksik etmeyin 🤲🏻 Rabbim tüm annelerimizi bebeğine sağlıkla kavuştursun 🌸
Cana_ Ugu324 nasıl yani 29 ertelemdimi bnm galiba bu cuma olcak doğum bugün kontrole gittim 3150gr olmuş bebiş sancılar çıktı yüksek perşembe tekrar bakılacak sancılara yine aynıysa cuma doğum yani 3 gün sonra
Ugu324 Cana_ artık cok yoruldum mıde yapması mide agrisindan artık dayanamıyorum hıc bırsey yiyemiyorum
Cana_ Ugu324 bnmde 25 mart die anlaştık önümüzdeki hafta gidip testler yapılıp anestezi doktoruyla görüşcektik nst öle çıkınca zaten ağrılarımda var perşembede aynı çıkarsa cuma doğum var bnm