Lebis35 Efnan3443 Canım gözün Aydın bakalım Allah analı babalı büyütsün seninde zamanda su gibi geçiyor benim bir hafta olacak nerdeyse doğum yapalı ☺️ senin nasıl geçti bekliyorum merakla ☺️
Efnan3443 Lebis35 Doğdu valla şuan bol bol emzirip uyutuyorum şükür iyi kendimi toplıyım anlatacam size
Deletedmom_112 Lebis35 seninki sezeryan mıydı tam kaçta oldu seninki kimi 39 u bekle diyor kimisi kaka yer kordonu dolsnır vs bişeyler diyor bilemedim
Demetrana Efnan3443 Bugün görüş günümüzdü toparlanmaya başladı çok şükür biberonla veriyorlarmış anne sütünü fanustan çıktıktan sonra emzirmeye çağıracağız dedi dr ama biraz daha sabır dedi bir de yenidoğan uzmanı doğum kilosunu geçmeden taburcu etmiyormuş kilo alması gerekiyor dedi şişkinliğini tamamen atmış bundan sonra kilo alımı olması gerekiyormuş crp’si normale dönerse antibiyotiği de keseceklermiş
Deletedmom_112 Efnan3443 hadi merakla bekliyoruz doğum hikayeni 😍 maşallah bebişin kilosu çok iyiymiş aslında
FatSon9993 Efnan3443 Gözün aydın olsun sağlıkla büyüsün inşAllah rabbim uzun ömür versin nasılsın peki şimdi
Efnan3443 FatSon9993 İyi cnm sadece dikişler biraz acıtıyor o.kadar kalkıp kızıma kendim bakmaka bana çok iyi geliyor
Lebis35 Deletedmom_112 sezeryandı evet 38+2 de oldum ben sürekli kontrol gidiliyor ama son aylar zaten kötü giden durum olursa doktor söyler bence
FatSon9993 Efnan3443 iyi olun canım gerisi önemli değil bak ne güzel kokusunu sesini duyuyorsun bizede nasip olsun biran önce 🤲🏻🤲🏻
Nurouz Kızlar nstde bebeğin kalp atışları yüksek olup serumla düzelen sonra tekrarlayan var mı acaba bugün serumla düzeldi ama tekrarlar mı düşüncesi var dua edin hayırla kolaylıkla sağlıkla doğsun artık son günleri zaten açıklık da çok yok dedi 🤷
Sweety11 Nurouz aynısını yaşadım geçen .bir gün hastane yatışım oldu 190 lardaydı serum verildi iki hafta geçti düzeldi