Efnan3443 Cana_ Bugün kendi doktorum 37 dede olsa sana normal doğumu denicem ilk dedi bakalım artık kafam almadığı için sadece tmm diyip geçiyorum çok yoruldum yaa yemin ederim artık yoruldum
Efnan3443 FatSon9993 Öyle yapacam çünkü başka çarem de yok benim kendi doktorum her hafta odası değişiyor cihazdan dolayıdır diyorum ama riskli gebelik doktoruda gerilik var diyor özelde gerilik var diyor oooo almıyor almıyor artık kafam
FatSon9993 Lebis35 oy ne güzel böyle günleriniz belli olunca ben diyorum ben nezaman doğuracağım 🤭😂 bende istiyorum biran önce hergün konuşuyorum oğlum gel artık diye😂😂
FatSon9993 Lebis35 şu anlık normal ilerliyor herşey burda kolay kolay sezeryan yapmıyorlar canım 37+2 olduk bizde
Deletedmom_112 Efnan3443 anladım canım sıkma canını perşembe gününü sabret tek her şey yolunda olsunda onlar yanlış ölçmüş olsun
Efnan3443 Deletedmom_112 Aynen inşallah yanlış ölçüm dür ama eminim ben ya yanlış ölçüm Büyük ihtimalle yaa eğer 37 de alacaksa alsın yeterki sağlığı yerinde olsun diyorum bana dedi senin sağlığın içinde bebeğin sağlığı içinde daha iyi olur
Deletedmom_112 Efnan3443 bence artık bekle canım 37 de almasına gerek yok bence artık gayet güzel kilo almış
FatSon9993 Efnan3443 kız ben sizden öndeydim ki zaten ama işte normal doğumda ne zaman geleceğini bilemiyor insan bekliyoruz bakalım sen de sağlıkla kucağına al bebeğim ❤️💋
FatSon9993 Lebis35 evet canım yurt dışındayım aramızda birsey yok ama senin doğum şeklin belli biz bekliyoruz bakalım