Efnan3443 Deletedmom_112 Hastaneden cıktıgımdan beri ağlıyorum ya bu ne insan arada kalıyor ama ben inanmıyorum benim bebeğimin durumu gayet iyi onlar yanlış ölctüğü için öyle çıkıyor
Deletedmom_112 Efnan3443 ağlama canım bebişte etkilenmesin banada öyle geliyor bence her şey yokunda onlar yanlış ölçtü
Efnan3443 Deletedmom_112 Gidemiyorum başka doktora hastaneye gidemiyorum ama artık hicbirsey demicem salıcam çünkü çok yoruldum bıktım ya her gün ayrı piskoljiyle eve gelmek yordu beni
FatSon9993 Efnan3443 ne diyeceğimi bilemedim şuan diyeceğim imkan varsa başka hastane başka doktora git çünkü bazı doktorlar gerçekten başından göndermek için herşeyi yapıyor sen canını sıkma herşey güzel ilerliyor bence üzülüp te bebişi üzme
Efnan3443 FatSon9993 Bende bundan çok eminim bebeğimin durumu çok iyi olduğuna ama doktorlar her gün ayrı bişey demesi yıpratıyor beni inşallah sağlıkla doğar 37 alıyorlarsa alsınlar
Mervs Nrsn2024 bende bilmiyordum arkadaşım yeni dogum yaptı ondan ögrendim bende 😊 amiiiin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Deletedmom_112 Efnan3443 üzülme canım bak demekki her şey yolundaymış aslında çok şüküt bebce cihazsal bişey vardı önce. Burdan başka bi yere gittin mi sen hiç kontrole heo aynı hastaneye mi gitmiştin
Nurouz Efnan3443 aynı hastanede başka bir doktora gozukemez misin? Bu biraz zor da kendini strese sokma diyeceğim gene de bebeği de etkilemesin sakin kalmaya çalış erken yada geç sağlıkla hayırla doğsun yeterli
FatSon9993 Efnan3443 sen canını sıkma herşey yolunda bu arada en son raddeye gelene kadar bekle hemen aldırma derim herşeyden emin ol öyle nasıl rahat edeceksen o şekil devam et
Seval88 Efnan3443 Canım şimdi okuyabildim üzülme bak gör nasıl sağlıklı sıhhatli doğacak önemli olan da bu zaten sen kendini hiç üzme bende 37+4 te aldırıcam 37 den sonra sorun olmuyor zaten dışarda büyüsün dert edip yıpratma kendini bebeğin de üzülmesin
Nurouz Efnan3443 bu durumla alakası yok bende ara ara ikişer ay kilomda sabit kaldığım halde onlar alıyor genetik bebeğin kilo alması dert etme sağlıkla doğar inşallah
Efnan3443 Deletedmom_112 Evet hep aynı hastaneye gitim ama farklı doktorlara gitim özeldede gerilik var dedi
Efnan3443 Nurouz Aynı hastanede üç doktora gittim şimdi riskli gebelik doktoruna gidiyorum o bana bakıyor bana 37 doğumunu yaparız dedi bugün kendi doktorum öyle diyince korktum biraz
Cana_ Efnan3443 işte önemli olan doğumun sürekli farklı bilgi veriyolar sana ve ilk gebeliğin normal doğum yapabilme imkanın varken sezeryan yapacaklar erken bide bilmiyorum cnm
Efnan3443 Cana_ Bugün kendi doktorum 37 dede olsa sana normal doğumu denicem ilk dedi bakalım artık kafam almadığı için sadece tmm diyip geçiyorum çok yoruldum yaa yemin ederim artık yoruldum
Efnan3443 FatSon9993 Öyle yapacam çünkü başka çarem de yok benim kendi doktorum her hafta odası değişiyor cihazdan dolayıdır diyorum ama riskli gebelik doktoruda gerilik var diyor özelde gerilik var diyor oooo almıyor almıyor artık kafam