Efnan3443 serifeaslan01 Evet dün gece yatamadım ki agrıdan hep sızlandım durdum ama inşallah sancım çıkmaz
ArasCagla Kizlar benimde 40. Haftam 28 ine geliyor martin suan bogaz agrim var dua eder misiniz iyileseyim gebelikte en korktugum sey basima geldi :,( hasta olmak 😞
Blackkcat ArasCagla ben de şu an hadistayım iyileşemedim kaç gündür öksürük yapıştı,inşallh sağlıkla kucağına alırsın
Deletedmom_112 Cana_ anladım canım bende şeker olduğu için ileri olursa riskli oluyor bende korkuyorum ileri olursa şekerden bekletmez beni
Efnan3443 Kızlar doktoruma giti ilk önce bana suyu falan iyi dedi sonra bebekte gerilik var dedi doktorumla beraber başka doktora gitik ordada gerilik var dedi öğleden sonra bir buçukta tekrar gel dedi neden gerilik olur bileniniz varmı morelim çok bozuldu 😥
Cana_ Efnan3443 ne kadar varmış kuzum gerilik 1 hafta ileri 1 hafta geri olabiliyor çünkü gelişimi nasılmış
Demetrana Efnan3443 Çok geçmiş olsun canım kilo anlamında mı gerilik varmış yoksa gelişim açısından mı gerilik varmış 😔
Efnan3443 Cana_ Bir iki hafta geri dedi başak doktorlara falan konuştular bakalım bir buçukta tekrar giricem yanına
Efnan3443 Demetrana Gelişim açısından dedi sonrası karın çevresi gerilik var dedi bir buçukta tekrar giricem soracam bakalım