FatSon9993 Efnan3443 yok kız okadar değildir😂😂 her yerinde etiket var düşün eldivenin içinde kocaman etiket eldiven kadar
FatSon9993 Cana_ ay bende yıkamaya geçeceğim yarin falan sen tecrübeli anne olarak bize akıl ver kız 🤭🤭ben geç kaldım 😅🥹
FatSon9993 Cana_ mesela bizim çamaşır makinesi şöyle döndürme sayısı ve derece var en fazla 40 derece yıkama yapacağım peki dönme sayısı mı da mı en az olanı yapmam lazım
FatSon9993 Cana_ zaten elde yıkama yapmayı düşünüyor 30 derece 800 devir en güzeli değil mi çünkü diğer devirler ve dereceler yüksek
Cana_ Deletedmom_112 bnmde 2 haftaya yakın önden gidiyor ama erken almicak herhangi bir skntı olmazsa
Deletedmom_112 Cana_ anladım canım bende şeker olduğu için ileri olursa riskli oluyor bende korkuyorum ileri olursa şekerden bekletmez beni
Gizemd-01 Efnan3443 evet . Hele dünden beri öyle ağrıyor ki resmen yürümek bile zorlaştı. Doktor kontrolüm haftaya daha
Efnan3443 Gizemd-01 Bugün ben hastaneye geldim artık ağrıya dayanamıyorum çok agrım oluyor nstye girmeyi bekliyorum
serifeaslan01 @Cana_ @Efnan3443 kızlar taburcu ettiler nts biraz düzelmiş bide sancım acilmam.kanamam yok diye yolladılar çok şükür
Efnan3443 serifeaslan01 Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bugün ben hastaneye geldim nts ye girmeyi bekliyorum inşallah bende sorun çıkmaz
Efnan3443 serifeaslan01 Evet dün gece yatamadım ki agrıdan hep sızlandım durdum ama inşallah sancım çıkmaz