Efnan3443 Blackkcat Valla benim biti halılarıda serdim ama öldüm gerçekten çok yoruldum heryerim ağrıyor
Blackkcat Efnan3443 ohhh eline sağlık ben çocukların çamaşırları içinde boğuluyorum yetişmiyor bir şey,3çocuk var bende🙈
Deletedmom_112 Demetrana ayy canım benim iyiyim çok sağol ❤️ hafta sonu arkadaşlarım vardı girmeye fırsat olmadı sen nasılsın iyisin değil mi gittin mi bidaha kontrole sıkıntı yok di mi ?
Demetrana Deletedmom_112 İyi olmana sevindim canım iki gündür girmeyince endişelendim biraz malum haftalarımız ilerledi hepimizin ufak ufak sancıları başladı sağlıkla geçsin günlerimiz inşallah🤲❤️ Kontrole cuma günü gitmeyi düşünüyorum en azından bütün hafta şekerimi düzenli ölçmüş olurum ekmeği tamamen bıraktım tokluk şekerim ciddi farketti 140’ın üstüne hiç çıkmıyor ama 3 gündür açlık şekerim yüksek çıkıyor hiç anlamadım
Lebis35 Yarın 35 oluyorum yaklaştıkça korku merak daha çok artıyor bide her an doğurcam psikolojisi sardı beni 😤
Deletedmom_112 Demetrana evet haftamız azaldı benim ilk gebelik ya sancı kasılma falan nasıl bişey bilmiyorum çok korkuyorum o yüzden :( 2 haftaya bi düşseydi mauyne daha rahat edecektim. Şekerinin düşmesine çok sevindim sabah açlığın mı yüksek çıkıyor muhtemelen bi gün öncesi beslemene bağlıdır yeme içme konusunda baya profosyenel oldum ben 8 haftadan beri şeker var aklına bişey takılırsa sorabilirsin inanmayacaksın belki ama burda domates bile çoğu kişinin şekerini yükseltiyor o kadar garip bişey
Blackkcat Efnan3443 kızım büyük ama hiç faydası yok okula kursa gidiyor,oğlanlar ufak çok yaramazlar,annem geçte olsa geldi bi el attı oğlanların odasına sağolsun bende yemek hazırladım bugün bitti zaten,yarın ola hayrola🫠
Cana_ Ugu324 iyi cnm mahşallah🧿 bnde 32 haftalığım ama şuan heralde bebek 33+5tir bnde en son 31+1 de gitmiştim haftaya salı randevum
Cana_ Efnan3443 gittim işte kız etiketledim ya seni geçen okumadın mı erken doğum dediler sancım çıktı
Demetrana Deletedmom_112 Ben 4.’yü doğuracağım ama inan bende gerçek doğum sancısını hiç bilmiyorum büyük kızımda 3 cm açılmam olmuştu ama hiç ağrı sancı hissetmemiştim düştüm diye hastaneye gittim 36+3’de erkek dr hiç söylemeden bir anda kontrol etti erkek olduğu için çok kastım kendimi canım çok yandı sonra nst’ye bağlandım sancılarım %100’dü ama ben hissetmiyordum yan tarafta bir kadın vardı o kadar çok bağırıyordu ki beni korkutan o ve alttan muayene oldu sırf korktuğum için sezaryen olmuştum cahillik işte kızkardeşim normal doğum yaptı birinde ben yanındaydım gayette rahat yaptı çok pişman oldum sezaryen olduğuma sonra da hepsi sezaryen oldu işte bugün alttan batma şeklinde ağrım oldu hemen kardeşimi aradım dedim bu normal doğum belirtisi mi yok dedi adet ağrısı gibi giriyor giderek süresi azalıyor bir de bel ağrısı oluyormuş giderek şiddetleniyormuş 1 saat takip et dedi zaten su yada nişan gelince gitmen gerekiyormuş kuzum
FatSon9993 Efnan3443 bebek tek tarafta kendini topladı midem bulandı sonra alt tarafımda baskı hissettim sanki büyük tuvaletim var gibi sonradan geçti allahtan ama çok kötü oldum zorumdan ağladım 🥹
Efnan3443 FatSon9993 Ayy dikkat et kendine cnm bende bugün vajinamda aşırı ağrı hissediyorum sancıda tutuyor Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin