Demetrana FatSon9993 Değişim var normalde ben internetten bir şey almayı hiç sevmem gidip kendim alırım ama kaç yer gezdiysem hoşuma giden bir şey bulamadım
Demetrana Efnan3443 Günaydın canım devlet hastanesinden randevu almaya çalışıyorum kaç gündür saat kuruyorum ama yok alamadım bir türlü kahvaltı hazırlıyorum
Efnan3443 Demetrana Neden alamıyorsun ki ohh ne güzel iyi bende acım valla gelip sizdemi kahvaltı yapsam acaba bı tabakta bana varmı ☺️
Demetrana Cana_ Anne olmak böyle bir şey işte bende aynıyım dinlen diyoruz ne mümkün bugün alttan ağrım var ortancayı okula götüreceğim büyüğü alacağım bir de bugün büyük kızın sınıfında bir erkek çocuğun bitlendiğini yazmışlar gruptan bende hep komple toplarım kızımın saçını bugün yarım topladım gelir gelmez kafasını kontrol edeceğim acayip stres yaptım ya geçtiyse diye msjı okuduktan sonra nasıl gerildiysem açlık şekerim ilk defa 111 çıktı
Demetrana Efnan3443 Bilmiyorum ki hastanede kadın doğumdan hiç bir dra randevu çıkmıyor muhtemelen poliklinikte bir problem olabilir diye düşünmeye başladım. Tabi ki tabağım var başımın üstüne canım benim 😂🫶
Blackkcat Efnan3443 bizde temizliğe başladık bugün şu an ev aşırı karışık konumda moral bozucu🫠2-3gün sürer benim sonrasında çantaları hazırlıcam
Efnan3443 Blackkcat Her yerim ağrımaya başladı valla benim bişey kalmadı bugün bitirecem yarında halıları sererim sonra Çantayı hazırlarım artık
Efnan3443 Demetrana Sağol cnm yemiş gibi oldum valla ikindiye doğru tekrar bak saat dörtte bulursun belki
Demetrana Cana_ Aynen canım sınıf annesi bütün sınıfı kontrol etmiş ALLAH’tan hepsinin saçı temiz çıkmış ne olur ne olmaz diye lavanta yağı alacağım bugün kulak arkasına ve ense diplerine süreceğim
Blackkcat Efnan3443 annemle kızkardeşim gelecekti ama bi aksilik olmuş ben de çemece içleri gardrop hallediyorum ama sırtım kopuyo ya oturmak bile zor,onlarda kaba işleri yapacak,bugün geçti böyle ancak yemek yaptım bi kaç çekmece işte😅
Efnan3443 Blackkcat Valla benim biti halılarıda serdim ama öldüm gerçekten çok yoruldum heryerim ağrıyor
Deletedmom_112 Demetrana ayy canım benim iyiyim çok sağol ❤️ hafta sonu arkadaşlarım vardı girmeye fırsat olmadı sen nasılsın iyisin değil mi gittin mi bidaha kontrole sıkıntı yok di mi ?