Efnan3443 Meriva mrb cnm benim32+0 haftalık sizin az kalmış maşallah Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Meriva Efnan3443 Merhaba amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ☺️ Sizinde ilk hamilelik mi nasıl geçiyor
Efnan3443 Meriva Evet benimde ilk gebelik benim bu aya girdigimden beri ağrılar beni bırakmıyor bide bende mantar cıktı şuan ilaç kullanıyorum inşallah geçer
Humeyra_87 Cana_ selam nasılsınız benım doktor 1 hafta geriden demiştı bu ne demek sıkıntı varmi yani
Tatar59 Humeyra_87 iki haftaya kadar bir sıkıntı yok bebeğin vücut yapısıyla gelişimiyle alakalı bişey o.
Pamuk7 ebrartmcksm Aynı haftadayız canım 🥰 benimde ayni zamana dogumtarihi verdiler bakalim nezaman gelicek
2023- TugbaAleyna Bende de ilk d fa bugün öyle oldu başta adet sancısı gibi bi ağrı vardı şimdi de bel ağrım var 5gun sonra kontrolüm olduğu için de hastane yede gitmedim
2023- TugbaAleyna Bende de ilk d fa bugün öyle oldu başta adet sancısı gibi bi ağrı vardı şimdi de bel ağrım var 5gun sonra kontrolüm olduğu için de hastane yede gitmedim
mrsmom_ Şubat mıyım mart mıyım bilmiyorum. Yaklaşıyor yaklaşmakta olan 🙈 3 mart görünüyor 36+2 olduk bugün açılmam sancım yokmuş. Acaba belirtiler neler oluyor
Deletedmom_112 Efnan3443 amin canım öyle çok yorulduğun zaman ayaklarının altına yastık koy uzan biraz rahatlatıyor
Linagamze13 Bizde az önce 32+6 olduk ama doktora göre 34 e girdik bilmiyorum hangisine göre takip etmeliyiz
Tatar59 Linagamze13 adet tarihine göre takip etmelisin sen. Bebeğin gelişimi devamlı değişebilir. O bebeğin vücut yapısıyla alakalı bişey.
Tatar59 TugbaAleyna gaz sancısı olabilir mi? Bı tuvalete git bence. Aynısını yaşadım doguruyorum sandım. Ufak ufak pirtlattikca geçti 🤭
mrsmom_ Efnan3443 evet bitti nerdeyse 🥲 amiinnn inşallah hepimiz en doğru zamanda sağlıkla kavuşuruz inşallah bebislerimize🥰