Deletedmom_112 xxhavva-1 benim ilk gebelik doktorum 41 e kadar yolu var duruma göre karar vericem diyor 38 de alma taraftarı değil
Deletedmom_112 Efnan3443 tamam canım sağol bizimde bi belli olsaydı ya sen naptın alışverişi halledebildin mi ?
Efnan3443 Deletedmom_112 Evet bugün gittim cnm bı kaç parça biseyler bir şeyler aldım ayakta duramadıgım için fazla bişey alamadım bı kaç hastane çıkışı aldım çorap zıbın falan az kaldı zaten
Cana_ Slmmm kızlarr🌸 bugün bakamadım doğru düzgün buraya yeni geldik eve kontrolüm vardı. 31+1 olması gerekirken yine 32+5 çıktı bebeğim kilosuda 2.090gr olmuş mahşallah🧿
Demetrana Cana_ Selam canım maşallah subhanallah RABBİM nazarlardan korusun inşallah benimde kontrolüm Cumartesi ve o gün 32+6 günlük olacak ALLAH nasip ederse inşallah hep senden öğreniyorum normalde olması gereken kiloyu hesaplamama yardımcı oluyor senin kuzucuk 😍
Tubissyy Cana_ bizde 32+5 iz son 50 gün uygulamaya göre doktoruma göre de 1 hafta önden gidiyor kıyafetler hazır haftaya da çantayı hazırlamayı düşünüyorum ilk gebeliğim heyecanlıyım doğumu daha konuşmadık ama normal istiyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏😊
Deletedmom_112 Cana_ oy maşallah 🧿 boyu ne kadar olmuş bende 33 ya da 34te gideceğim çok merak ediyorum valla 🥹
Humeyra_87 Cana_ selam nasılsınız benım doktor 1 hafta geriden demiştı bu ne demek sıkıntı varmi yani
Efnan3443 Deletedmom_112 Çok sağol teyzesi Valla eve geldim hiç Bir şey yapamadım zar zor kalkıp yemek yaptım bugün eşimde izinliyiydi çok yoruldum Allah yardım etsin bize
2023- TugbaAleyna Bende de ilk d fa bugün öyle oldu başta adet sancısı gibi bi ağrı vardı şimdi de bel ağrım var 5gun sonra kontrolüm olduğu için de hastane yede gitmedim
2023- TugbaAleyna Bende de ilk d fa bugün öyle oldu başta adet sancısı gibi bi ağrı vardı şimdi de bel ağrım var 5gun sonra kontrolüm olduğu için de hastane yede gitmedim
Tatar59 TugbaAleyna gaz sancısı olabilir mi? Bı tuvalete git bence. Aynısını yaşadım doguruyorum sandım. Ufak ufak pirtlattikca geçti 🤭
ebrartmcksm Cana_ ben 34+4 üm artık sonlara yaklaştım martın 14ü 40. Hafta oluyor bakalım sağlıkla hayırlısı günüm belli değil daha. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲🏻
Pamuk7 ebrartmcksm Aynı haftadayız canım 🥰 benimde ayni zamana dogumtarihi verdiler bakalim nezaman gelicek
Nrsn2024 ebrartmcksm merhaba bnde sizle aynı gundeyim mart 14 yada 15 dendi bakalım hayirlisyla kavuşalım..sizin cinsiyet nedir?
Meriva Merhaba kızlar bizde bugün 35 haftalık olduk. Nasipse tahmini doğum tarihi 12 Mart gösteriyor. İlk hamileliğim bakalım oğluşum kaçıncı haftada gelecek. Nasıl gidiyor hamileliğiniz benimle aynı haftada olan var mı
Efnan3443 Meriva mrb cnm benim32+0 haftalık sizin az kalmış maşallah Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Deletedmom_112 Efnan3443 amin canım öyle çok yorulduğun zaman ayaklarının altına yastık koy uzan biraz rahatlatıyor