Mjdeee Cana_ benim ilk sezeryan oldu ama son dk 40+ 2 oldum ikinci 38. Hafta mı alınıyor ne kadar bekliyorsun
Cana_ Mjdeee evet cnm normalde planlı sezeryanda 38. Haftada gün veriliyor 2 gün öncesinden çağırıp kan tahlillerin falan yapılıyor sonra ameliyat
SahraKubra Mjdeee 36 haftalık hamileyim geçen doktora sezaryen için gün ne zaman belirleyecez dedim 37 den sonra gel bakacaz dedi çarşamba günü gidicem doktora bakalım ne diyecek ☺️ İlk çocuğum tam 39/0 da sezaryen olmuştu
Mjdeee Cana_ anladım teşekkür ederim bana 40.hafta 14 Mart söyle dokturumuz o zaman bir hesap yapayım☺️
Viycidtizticoycyicoy Yguo_mom nasıl oluyor anlamadım ben 23 haftalığım mart 24 dedi doktor ameliyat yaparız diye 2. Sezeryanim sizin nasıl aynı tarih oluyor bir yanlışlık olmalı
Mjdeee Cana_ yani doktor son tarih olarak veriyor öncesi olacak dedi zaten muhtemelen martın başı oluyor ben oğlumda normal doğumdum son bir gün için de değişti ve sezeryan oldum
Cana_ Mjdeee anladım cnm o zaman evet mart başı gibi oluyor bende çok istiyorum bir oğlum olsun önce hayırlısı ama insan istiyor yani inşallah bakalım
Mervs Nasip olursa bende Marta dogum yapacagım yada şubat sonu gibi sanırım 14+5 olduk 🌸 sezeryan yada normal daha şuan için çok erken ama sanırım nasip olursa ben normal istiyorum 🤲🏻
Cana_ Mervs yani ilk gebelikse eğer normal doğum şansın var tabi bende yok maalesef o seçenek ama ben yinede sezeryan isterdim
Mervs Cana_ ilk dogum degil ikizlerimi erken dogumdan kaynaklı kaybettim onlar normal dogum oldu normal sezeryan fark etmez aslında sağlıkla dünyaya gelsin gerisi önemli degil 🥹
Sedefkitir Cana_ ben nisan 3 gözüküyor ama sezeryan olacağı için Mart sonu diye düşünüyorum 2.gebeliğim
kubraaa123 Efnan3443 ya ben 22+2yim 38. Haftam nisan 7-10 gibi bişey oluyorken sizin nasıl mart oluyor?
FatSon9993 Cana_ 15+2 ilk hamilelik yurt dışı kolay kolay sezeryan yapmıyor bende o yüzden ya suda doğum istiyorum yada normal ama ilk öncelik suda doğum ☺️☺️
Cana_ FatSon9993 bn hep çok korktum normal doğumdan ya Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
1992-nalan FatSon9993 bende yurtdışında oturuyorum ikinci çocuğuma sezaryen oldum şuan 23+4 haftalığım ama doktor normal doğum yapicaksin dedi sezaryen olan normal doğum yapabiliyor mu acaba yurtdışında FatSon9993
Bagci01 Cana_ 14+3 haftalığım ilk gebeliğim Allah’ın izniyle martın sonu gibi görünüyor hayırlısı bakım☺