nb- Cana_ 17deyim. Şubat sonu mart başı gibi duruyo kısmet bakalım :) çok yüksek ihtimalle benim de sezaryen olucak
Mjdeee Cana_ merhaba bende mart ayı Sezeryan 16+1 cinsiyet %85 kız dedi dokturumuz ikinci çocuğum Süpriz bir bebek oldu bize ama çok güzel oldu şükürler olsun 🧿 Sizin martın kaçı
Gdwgiovb Cana_ bende 12+1 im bugün cuma günü de ikili tarama testi var 3.cü gebeliğim benimde sezeryan hayırlarla doğurup kucağımıza alalım 🥰 inşallah
annelik_4 Cana_ hafta küçük değil mi daha sezeryan veya normal doğum nasıl ve neye göre ve kaçıncı haftada belli oluyor🤔
Cana_ Gdwgiovb ayy aynıyız bnmde 4. Gebeliğim perşembe günü ikili taramam var bakalım belki cinsiyette görürüz 3 kızım var
Hale23 Cana_ merhaba bende ikinci doğumum olacak nasipse ilk sezeryandı ikinci nasıl zor mu kolay mı yada kolaylaştıracak neler yaptınız
Gdwgiovb Cana_ inşallah Allah gönlünüze göre versin benim de 2 tane kızım var cinsiyet öğrenebilir miyiz ki acaba
Anne_6 Cana_ ikinciye hamileym ben bı tane oğlum var 3 yaşında ben şu an çok başındayım hamileliğimin kaç haftalık olduğunu Bile bilmiyorum ama miğde bulamasi aşırı zor neyse ikinci doğum zor mu sizce ben daha çok başındayım ama tedirginim 😂
Cana_ HilalYlmz Allah bağışlasın inşallah bnmde 3 kızım var bakalım bu perşembe randevum var bir tahminde bulunur diye umut ediyorum
Cana_ Gdwgiovb valla bana daha önceki gebeliğimde 12+4 de %95 erkek demişti dr ama kız çıktı sanırım biraz dr deneyimine pozisyonuna ve cihaza bağlı
Cana_ Mjdeee Allah bağışlasın cnm sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize Allahım 🙏 daha 12+1 bnmde 38 haftada alınıo 25 marta denk geliyor cnm
Mjdeee Cana_ benim ilk sezeryan oldu ama son dk 40+ 2 oldum ikinci 38. Hafta mı alınıyor ne kadar bekliyorsun