Edanur_Dilek Gamzecanpolat benimde adet günüm bugün . Acile gidip kan versem cikarmi senin 3 gün sonra çıkmış
Minigiim-vebenn52 Edanur_Dilek sağlık ocağında üç gün sonra çıkıyo ama özelde 2 saat sonra cıkıyo tahlil sonuçları diye biliyorum
Gamzecanpolat Edanur_Dilek canım seninkiyle benimki bir değil ki ben haftasonu araya girdiği için mecbur o şekilde vermek zorunda kaldım sağlık ocağında sen kan versen çıkar bence yarın sabah ya da akşam özele gitsen
Edanur_Dilek Gamzecanpolat anladım canım gittim normal devletinkine yapamayiz dediler sabah tekrarliycam testi gider sağlık ocağında veririm yarın kaldık 🩷
Edanur_Dilek Gamzecanpolat @Deli_hatun_7 @Miracleee @Nazli_kalkn01 Kızlar sabah tekrarladim testi ama bu seferde negatif çıktı ??
Esin3641 Adetime normalde iki gün var bu gün saat 16.00 da lekelenme başladı ped taktım ama pedde bişey yok sürekli idrara çıkıyorum silince peceteye açık kahve rengi geliyor daha sökülmedim yada yerleşme hayırlısı olsun hakkımızda
Sksjsux355-- Edanur_Dilek Ben hiç lekelenme gormedim gebeligimde kimi görüyor kimi görmüyor hatta gebe olup adet olan da var korkutma kendini
Semrat Edanur_Dilek Bende aynı şeyi yasadm canım.malesef ilk test pozitif sonra negatif cıktı adet olmzsan gidip kan ver
Pandalice Edanur_Dilek bende silik çizgiyle öğrendim.kan testiyle kesinleşti.Allah isteyen herkese nasip etsin🙏
Edanur_Dilek Gamzecanpolat veremedim kabul etmedi devlet Hastanesi ASM de sabah yaptir dediler bugünde test yapıp negatif çıkınca dahada gitmedim kan vermeye