Edanur_Dilek Kızlar varmidir gerçekten o lekelenmeler neyin belirtisidir acaba yarın doktora gidicem de sizede sorayım dedim
Nazli_kalkn01 Edanur_Dilek yerleşme lekelenmesi olabilir şuan bı arkadaşımda test verdi 11 çıktı gebelik var ama 4 gündür lekelenmesi oluyordu dün doktoru yerleşme lekesi olduğunu söyledi bende silik çizgi ile öğrenmiştim inşallah vardır inşallah sağlıkla gelir 🤍 Edanur_Dilek
Edanur_Dilek Nazli_kalkn01 kuzum benim ya 1 haftadır leke leke geliyor dedim herhalde adetim sökülemiyor ama halsizlik ve hafif mide bulantısıda var bende şimdide silik çizgiyi görünce bilemedim 🩷
Mervecet Bende silik çizgi ile öğrenmiştim. Hatta ucuz olan test çubuklarında çıkmadı bile çizgi. Lekelenme yaşamadığım için bilmiyorum ama
Miracleee Edanur_Dilek evet silik çizgi var. Maşallah. Kan versen çıkar canım. Sağlıkla gelsin inşallah 🪻
Deli_hatun_7 Edanur_Dilek maşallah 🧿 silik çıkmış kuzum kan verırsen netleşir ama var gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah 🤲🏻❤️
Edanur_Dilek Deli_hatun_7 teşekkür ederim ama lekelenmem beni korkutuyor biraz gidip vericem kan testinde ins yerleşme kanaması falandır
Deli_hatun_7 Edanur_Dilek inşallah kuzum lekelenme kahverengi ise korkma kırmızıya dönmezse korkma inşallah 🤲🏻❤️
busraaa10 Edanur_Dilek bence hemen git bi kan ver canım netleşir benimde geçen pazar lekelenmem oldu gittik bi sorun yoktu çok şükür
Gamzecanpolat Edanur_Dilek ben adet günümde yapmıştım bu şekilde silik çıktı 3 gün sonra kan da çıktı
Edanur_Dilek Gamzecanpolat benimde adet günüm bugün . Acile gidip kan versem cikarmi senin 3 gün sonra çıkmış