36 haftadayım sabah akşam ağlamaklı geçiyor

Kshrki bende bu aralar karşıma hep ani bebek ölümleri gebelik zehirlenmesi bu tür şeyler görüyorum ve psikolojim kaldırmıyor çok korkuyorum ilk gebeliğim sağ Salim kucağımıza alırız inşallah bu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin annelerim😔🙏🏻

8mucizem8 iyi düşün olumsuzu çağırma ne kadar korksanda bil ki her anne benzer korkular yaşıyor annelige hazırlanıyoruz o yüzden oluyor olabilir bu düşünceler gelince def etmeye çalışıyorum benim sebepsiz bazen ağlamlarım tutuyor, dilerim her birimiz hayırlı güzel mus mutlu sağlıklı dogum lar yaparız

8mucizem8 aynen ilk gebeliğim hep kötü seyler paylasiliyo bende daha çok merak ediyorum icim karariyo iyice

Sehseh hani zaten stresli ve duygusal bir dönemdeyiz birde böyle şeyler bizi kat katı etkiliyor bol bol dua edelim Allahım kalbimize ferahlık versin 🙏🏻

8mucizem8 amin inşallah canım Allah’ın izniyle nasibi varsa bu dünyada hiç bişey olmaz

Kshrki sabah salatalık yiyordum elimden düştü diye agladm bişeye yaramıyorum diye 😂😂kocamla zaten her dk kedi köpek gibiyiz durmadan ağlıyorum bişey demedim deyince daha çok ağlıyorum daha ne diyeceksin bana diye hormonlarım benimle eğlenir😂😂