Arkadaşlar son haftalarım 2 gündür durduk yere ağlama geliyor normalde tüm hamileliğim güzeldi niye böyle oldu hiç anlamadım var mı benim gibi duygusal modda gezen
Ağlama
Kshrki ben maalesef 🥲
Kshrki beeeen siz kac haftaliksiniz
36 haftadayım sabah akşam ağlamaklı geçiyor
Kshrki bende bu aralar karşıma hep ani bebek ölümleri gebelik zehirlenmesi bu tür şeyler görüyorum ve psikolojim kaldırmıyor çok korkuyorum ilk gebeliğim sağ Salim kucağımıza alırız inşallah bu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin annelerim😔🙏🏻
8mucizem8 iyi düşün olumsuzu çağırma ne kadar korksanda bil ki her anne benzer korkular yaşıyor annelige hazırlanıyoruz o yüzden oluyor olabilir bu düşünceler gelince def etmeye çalışıyorum benim sebepsiz bazen ağlamlarım tutuyor, dilerim her birimiz hayırlı güzel mus mutlu sağlıklı dogum lar yaparız
Sehseh hani zaten stresli ve duygusal bir dönemdeyiz birde böyle şeyler bizi kat katı etkiliyor bol bol dua edelim Allahım kalbimize ferahlık versin 🙏🏻
Kshrki sabah salatalık yiyordum elimden düştü diye agladm bişeye yaramıyorum diye 😂😂kocamla zaten her dk kedi köpek gibiyiz durmadan ağlıyorum bişey demedim deyince daha çok ağlıyorum daha ne diyeceksin bana diye hormonlarım benimle eğlenir😂😂