Eminehatiopoglu muhteriz merhaba canim yeni uyandim sari ve jelimsi bir akitnim vardi yogun sekilde. Bekliyorum sancim da adet sancisi gibi. Sıklasirsa doktora gidecegim
muhteriz Eminehatiopoglu birkaç gündür bende de öyle akıntı var özellikle dün çok yoğun geldi jöle gibi. Ama sancım yok yani olsa da gelip geçiyor sizin son durum ne
Eminehatiopoglu Aybukealtintas kendimi motive etmeye basladim suni de olsa normali dneyecegim mutlaka
Eminehatiopoglu Krm aynen ben de yapiyorum ve hurma bol bol ama tek rakamli yiyecekmisiz mesela 1 3 yada 5 7 falan
Krm Eminehatiopoglu Haydaaa tek çift ne farkeder mis ki ya tam batıl inanç girmis orda araya bence. Ama beş tane yiyorum ben genelde zaten 😂
Eminehatiopoglu Asminsmom2 bunu duymustum cunku sperimde asit varmis ve rahimi yumusatiyormus 😶 bi ebe soylemisti
tomurcukannesi Eminehatiopoglu evet ben sabah 6 da 1.5 cm le yatış yaptım. Ertesi gün öğlen 2 de 10 cm oldu açılmam. Yani 32 saat sonra 10 cm oldum
Merve0 Eminehatiopoglu bol bol hurma yiyin, merdiven inip çıkın pilates yapın, pelvik taban kaslarinizi guclendirecek hareketlere bakin youtube dan ve instagramdan. Sezeryan gerekmedikce en son tercihiniz olsun derim, doğal ve ilaçsız doğum için çabalayın gerisi takdiri ilahi🌼
Eminehatiopoglu Merve0 sabah uyandim hurmaya kostum yine 😀 artik dogsa da gorsem yavrumu.🤗 dua edelim birbirimize lutfen
Eminehatiopoglu Cyneppp aksi hal olmadikca zaten normalden yana doktorum.O yuzden p.tesine kadar bekle dedi bakalim beyefendi ne zaman gelecek 😀
Merve0 Eminehatiopoglu Rabbim yardimciniz olsun bol bol Kurani kerimdeki secde ayetlerini okuyup tilavet secdeleri yapin ve bebeginizle duygusal iletisiminizi koparmayin manevi desteklerle destekleyin dualar, ayetler gibi.. Kendini kasan bebegin rahim duvarina yapistigini ve gelmek istemediğini duymustum..evvela rahat olun💃🌼
Eminehatiopoglu muhteriz bende de oyle. Doktoruma ulasamadim ebe arkadasi aradim sanirim nisanin gelmis dedi bi nst cekicem hastaneye gidip nobetci doktora goruncem oma gore size de yazarim 😊
Meddythemama Eminehatiopoglu bu saate kadar gelmediyse sezeryanda düşün derim. Çocuğa bişe olmasındansa ben hç bir riski göze almak istemem. Kaka falan yiyebiliyor vs ya. Hiç riske atma annesi.
Eminehatiopoglu Meddythemama normal gerceklesirse evet normal ama ben de bebegimi tehlikeye atacagima sezeryanin agrisini tercih ederim
mehtap28 Eminehatiopoglu canim sicak suya oturma, dus, cinsel iliski, yürüyüs, squat hareketi, merdiven inip cikma ve perine masajini denedim mi ? Doktorunun verdigi tarihe kadar bunlari deneyebilirsin 😊
reinamm Eminehatiopoglu ayy ciddi misin😳😍😍😍 çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Nasıl geçti korktuğun gibi miydi
Krm Eminehatiopoglu ayyy gerçekten miii çok hızlı oldu yaşasın. Süper çok sevindim hikayeni bekliyorum en kısa zamanda. Darısı başımıza inşallah. Umarım sen ve bebek de cok çok iyisinizdir.