Anne1__ Hanımlar 33 haftalığım baharatlı yağlı salçalı vs bir şey yemememe rağmen aşırı şiddetli mide yanmam var bugün🥺 o kadar yanıyor ki nefes alamıyorum ne yapabilirim önerisi olan var mı😔🙏 gaviscon şurup içtim o da etki etmedi
Hilal_blc Anne1__ kanka salata acur soguk süt yada soda bunlar iyi geliyo ama yine yanıyor caresi yok yani hahsjsjsjsjs
Jiyan_akbulut Anne1__ bende de durumlar aynı yaa bugün aile hekiminden gaviscon aldım umarım bende işe yarar
Anne1__ nur__a bende düzenli günde 2 tane içiyorum ama demin çok zorlanarak içtim onu içerken bile yandı midem
Anne1__ Hilal_blc ya bir de yanmasını tetikleyecek bir şey yemiyorum ki ben yediğim şeyleri saysam şok olursunuz nasıl oluyor diye
Anne1__ Jiyan_akbulut normalde işe yarıyor da bugün yaramadı niyeyse sabahtan beri böyleyim uyandığım andan itibaren sadece 1 tabak mercimek içtim pekmez yedim bide az önce yoğurt yemeye çalıştım
ozgeyenigul Ben hamilelik öncesinde de mide yanması için ilaç içtiğim için gebelikte de devam ettim. Doktorum kullanabilirsin dedi.
Anne1__ ozgeyenigul bende aynı şekilde ilaçlarım vardı ama devam etmedim hamilelikte🙃endoskopi yapılmıştı bana gastirit ülser işte mide yanmasını tetikleyen ne varsa normalinden fazla çıkmıştı ama ilk defa bu kadar yandı ya 🥺