Acoso Esrac96 Yaptırın bence kafanız rahat olsun çünkü 75 gr dediğiniz şeker oranı 1 dilim baklava aslında 🌼
Esrac96 Acoso en azından araya 2 hafta girdi bir de şey diye düşündüm öyle bir zararı olsa 50 Gr sonra 100 gr yükleme yapmazlardı diye düsündüm. 75 Gr 2-4 dilim baklava ne olcak diyende var çocuğa bir daha zehir mi verceksin diyen de..
NidaEray Edaa3595 ama bende su fazla değil normal yapabilirsin şeker engel değil dedi bugün gittik konuştuk
Brn_cnn Esrac96 zehir mi😂 gün içinde yediklerinizde kaç Gr seker var bir bilseler… bu glikoz içeceği vücutta birikmiyor hemen atiliyor ayrıca
Esrac96 Brn_cnn oho neler var neler içince ya kalp atımı durursa , şeker hastası olursa vb . Ay nasıl korktum bı bilseniz
Hzzz NidaEray NidaEray tabi kafanıza göre değil zaten de degerleriniz hala yüksek devam ediyorsa dahiliye ya da endokrin genellikle insüline basliyorlar sezeryan olmayin yada erken doğum tehlikesi oluşmasın diye ondan dedim.Belki doktorun da son ana kadar bekleyelim diyebilir normal doğum olması daha iyi olur riskin olmazsa aynı dertten bende muzdaribim
Aselirmak NidaEray doktorunuzu değiştirin bence gebeler için sınır açlık 110 tokluk 140 sınır iki İnsülin kullanıyorum ona rağmen şekerim bir kaç gündür 150 170 arası gidip geliyor İnsülin dozunu artirtirdilar ona rağmen düşüş olmasa diğer İnsülinin dozu da articak bilginiz olsun diye yazıyorum
NidaEray Aselirmak oldu 35 indi haftaya girdim herseyimizi bilen doktoru bırakayım doguma yakın başka doktora gideyim 😂 herkesin hamilelegi farklıdır belki de o yüzden vermiyordur vardır bi bildiği
_Kubraaa_ 38.haftamda yüksek tansyon nedeniyle sezeryan oldum geçen hafta. Bebeğim 2.200 doğdu. İyiyiz şükür, bebeğinizin sağlığı daha önemli. Erken doğuma çokta takılmayın
Buketpendik Acoso 22. Haftaya giriyorum bugün itibariyle evet en başlarda bende düşük dozla başladım 10 doza cıkardım şimdi
Buketpendik Esrac96 bu oranda bişey yokkki şeker yüklemesi yapılması gereken bi işlem bebek için önemli sıfır şeker yaşamak lazım yaptırmamak için