Gezenlady teacher-mom21 abo çayı saymazsak kola ve çıkolataya bayılırım helekı kolaaaa ama şimdi sınırlı içiyorum ıkı gunde bir,şuan yedi haftalıgım yemek yapmaktan nefret edıyorum kendı yaptıgımı yiyemıyorum illa baskasında yicem yada dışarda,en sevmedıgım çöp kokusuu🥶
Hfmhumeyra teacher-mom21 ilk 4 ay kıyma ve haşlanmış yumurta ne görüntüsüne ne de kokusuna dayanamadım sonradan geçti ama haşlanmış yumurtadan arada hâlâ tiksiniyorum 😂
Aylanursu teacher-mom21 Herşeyden yiyebildigim çok az şey var. 32+6 oldum geçer mi diye bekledim ama devam ediyor hersey
Simayatay Herşey… yemek yemeği çok seven biri olarak söylüyorum, en sevdiğim şeyleri yiyemiyorum. Et, tavuk, balık, kaşar peyniri. Tel yediğim beyaz peynirli tost ve tuzlu krakerler 😂 umarım mide bulantılarım geçer..
-meso- teacher-mom21 ay biraz değişik olucak ama ben insan kokusundan tiksindim ter kokusu falan değil o apayrı zaten de hamileliğimin ilk üç ayı boyunca çarşıya çıksam insan kokuyo buralar diye koşa koşa eve giderdim sonrası malum tutamayıp çıkartırdım ne varsa 😁
Denizbllt teacher-mom21 12. Hafta itirbari ile şok olup allahım dünya varmış diyip herşeyi yemeye ve tadını almaya başlayacaksınız 10 ve 11 de mahvolmuştum
Bllackrosie teacher-mom21 kahve bağımlısı ben kahveden, et, tavuk, süt, sucuk ve baharatlı şeyler ne olursa kokuyorsa o ortamda bile duramıyorum. Ay bide bazı insanlardan tiksinince😂😂 onların yaptıklarını bile yiyemiyorum 🫠
Mervs Et , sogan , sarımsak , sucuk bunlardan tiksincegim aklıma gelmezdi hepsinide tüketmeyi severdim hele et çok severim ama malesef kokularını tahammül edemiyorum biderde aşırı koku hassasiyetim var insanlar kokuyor gibi geliyor 🫣 hele ucuzluk parfüm sıkın insanlar beni delirtiyo bugün doktor Muaynem vardı kokudan tansiyonum düştü hahaha bişi kokuyor ucuzluk pardüm gibi dedim eşim bana bakıyor ne diyor bu diye 🤣