Ceren0734 bende de oluyor 31+6yım
Tuvaletten salona yürürken bile oluyor😅
Ama enfeksiyon çıkmadı idrarımda
Bence hareket ettikçe idrae torbasına baskı olduğu için, o his oluşuyo
    Bskrt evet olabilir canım 👍🏻 demekki bu haftalarda yaşanıyormuş bunlar 🤷🏻‍♀️😂
    Ceren0734
    Ay inşallah🤦🏼‍♀️ Bende enfeksiyon da var başından beridir erken doğum korkumdur 🙄
    Rahmin büyüdü,bebek büyüdü, organların yerleri değişti.Ondan Ceren hanım korkmayın yakınınızda doğum yapan bir ablanız varsa tavsiyelerini dinleyin 😁
      Ben oturduğum yerden kalkınca hemen tuvaletim geliyor yerçekimiyle mi neyse mesaneye oturuveriyo bebek sanırım hemen ilk durak wc...
      Ceren0734 bebek buyudukce agirlik yapiyor idrar torbaniza ve surekli tuvalet ihtiyaci duyuyorsunuz disari ciktigimizda eşimle 5 dkda bir tuvalete giriyordum birsey gelmiyor fazla tabi ama sanki saatlerdir tuvalete gitmemiş gibi hissettiriyor😁😁
        Ceren0734 bebek baski yapiyor o yizden korkma erken dogum belirtisi degil son haftalara gel baskiyi yaptigini bile hisediceksin. Tecrube sabit burda
        Bende 30haftaligim o bende 2haftadir var her gittigim yerde ilk once tuvalete giriyorum ama hic erken dogum belirtisi midir diye dusunmemistim
        Ceren0734 Canm bebek asagi baski yaptikca oyle oluyor. İki adim atsan mesane dopdolu oluyo