kahve-cekirdegim Defne-ece28 5+4 görünüyor sat 18 Ağustos bir oğlum var 2 yaşında henüz gitmedim yarın gidicem inşallah kan da vermedim test yaptım sadece hayırlısı olsun inşallah merak ediyorum bende bakalım kalp atışı duyulur mu acaba 😊
kahve-cekirdegim Defne-ece28 oğlumda 5 haftalıkken ekranda kalp atışını gösterip biraz dinletmişti doktorumuz 6 haftada daha net duymuştum o yüzden bakalım bu nasip 😊
Defne-ece28 Kızlar gruba katılmak isteyenler bana özelden yazsın :) yada direk eklesin eklim doğuma kadar destek oluruz birbirimize fikir alışverişinde bulunuruz ins gebeliklerimiz devam ederse
Pitircikkus ulkukhrmn vajınal mı karından mı göründü kese sızınle aynı gün son adet tarıhımız de bebeklerımız de bende ılk defa yarın gıdecegım ınsallah kalp atışını da duyabılırım ☺️
ulkukhrmn Pitircikkus karindan görünmüştü ama çok küçüktü daha. Bu haftalarda kalp atışı duyulmaya başlanabilir
selinsezer Benim de 11 Ağustos son regl günüm. Geçen hafta gittim doktora 10 gün sonra gel dedi kese göründü kalp atışına gideceğiz ikinci gebeliğim nasip olursa sağlıkla alırız hepimiz inşallahhh🙏
songul_ismail80 Sat 6 Ağustos sağlıkla kucağımıza alalım keseyi gördüm ama kalp atışını dinleyemedik daha 7+2
songul_ismail80 Defne-ece28 6+0 Ken gittim devlet olduğu için herhalde cihazdan cihaza fark var ama kese baya büyümüştü ilk gordugume gore